Sebago

Portland Flesh Out

€ 169,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Sebago
Kleur Brown cognac
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059083
-
Tijd om je stijl naar nieuwe hoogtes te tillen met de gloednieuwe Portland Flesh Out instappers van De Mulders! Deze must-have schoenen voor moderne mannen zijn geïnspireerd door Amerindiaanse schoenen en bieden een perfecte combinatie van kwaliteit en elegantie.
Stap in stijl met de Portland Flesh Out instappers in de tijdloze kleur Brown Cognac. Gemaakt van hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als buitenkant, beloven deze schoenen ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. De rubberen zool zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt blijven lopen.
Sebago, het bekende internationale merk met een reputatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen, heeft met de Portland Flesh Out instappers opnieuw een meesterwerk gecreëerd. Met precisie en vakmanschap vervaardigd door deskundige ambachtslieden die voldoen aan de strenge normen van het merk, zijn deze schoenen een eyecatcher waar je niet omheen kunt.
Ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, comfort en stijl met de Portland Flesh Out instappers van De Mulders. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of een avondje uit, deze veelzijdige schoenen zorgen ervoor dat je altijd een goede indruk maakt. Verhoog je stijlniveau en voeg vandaag nog deze prachtige schoenen toe aan je collectie.
Maine, USA. Groene vlaktes, flamboyante kleuren en ruige kusten vormen de inspiratie voor de ongekende kwaliteit en vakmanschap van Sebago. Met De Mulders ben je verzekerd van echte Amerikaanse handgemaakte schoenen die het verschil maken.
Ben jij klaar om jezelf te onderscheiden met de Portland Flesh Out instappers? Bestel ze vandaag nog en ervaar de unieke stijl en comfort van Sebago!