Timberland

Seneca Bay Ox

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056143
De Timberland Seneca Bay Ox sneakers zijn duurzaam geproduceerd met premium nubuck Better Leather. De leerlooierij is beoordeeld met een zilveren certificaat vanwege hun milieuvriendelijke praktijken. De sneakers hebben ook een voering van gerecycled plastic en een lichtgewicht voetbed voor extra comfort.

Hey jij daar!

Op zoek naar stijlvolle zwarte herenschoenen die niet alleen je look naar een hoger niveau tillen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan zijn de Timberland Seneca Bay Ox schoenen echt iets voor jou!

Deze luxe Seneca Bay Ox schoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig leer in een Jet Black kleur, waardoor ze perfect te combineren zijn met elke outfit. De lage schachthoogte biedt optimale bewegingsvrijheid rond je enkels, terwijl de textiel voering en rubberen zool zorgen voor uitstekende demping en grip. Zo blijf je de hele dag comfortabel en stijlvol, waar je ook gaat.

Of je nu een casual look met jeans wilt creëren of een zakelijke outfit met een nette broek, de mogelijkheden met de Seneca Bay Ox schoenen zijn eindeloos. Deze veelzijdige schoenen passen bij elke gelegenheid en laten je altijd stralen!

Wat deze schoenen extra bijzonder maakt, is hun bijdrage aan een duurzamere wereld. Timberland, een merk dat al sinds 1952 strijdt voor het behoud van onze planeet, bewijst met de Seneca Bay Ox opnieuw dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Door te kiezen voor deze schoenen maak je een statement en draag je bij aan een wereldwijde beweging van duurzaamheid.

Ben je klaar om niet alleen stijlvol voor de dag te komen, maar ook een positieve impact te maken op onze planeet? Kies dan voor de Timberland Seneca Bay Ox en betreed vol zelfvertrouwen de wereld. Durf te kiezen voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid - durf te kiezen voor Timberland!

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst. Doe mee met de duurzame revolutie en maak een statement met je schoenen. Kies voor de Timberland Seneca Bay Ox en walk the walk!

Bezig met duurzaamheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? Al sinds 1952 legt Timberland zich erop toe de wereld te beschermen. Ook jij kunt de toekomst verbeteren door duurzamer te gaan leven, of het nu gaat over het opbouwen van nieuwe verbindingen bij jou in de buurt tot het telen van voedsel in je achtertuin. Samen kunnen we werken aan een waardevollere winst.

Kies voor de Timberland Seneca Bay Ox en draag bij aan een mooiere, duurzamere wereld!