Timberland

Seneca Bay Ox

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056143
De duurzame Seneca Bay Ox sneakers van Timberland zijn gemaakt van premium nubuck Better Leather, afkomstig van een leerlooierij met een zilveren beoordeling van de Leather Working Group vanwege hun duurzame water-, energie- en afvalbeheerpraktijken. Daarnaast hebben ze een voering van ReBOTL™ stof, gemaakt van minimaal 50% gerecycled plastic, en een lichtgewicht OrthoLite® voetbed.

Stap groen en stijlvol de toekomst tegemoet met de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland! Deze unieke groene schoenen in de kleur Deep Lichen Green zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere wereld. Gemaakt van hoogwaardig leer, zijn deze herenschoenen een investering in kwaliteit die lang meegaat.

Of je nu onderweg bent naar je werk, een ontspannen wandeling maakt door het park of een avondje uit gaat, deze schoenen bieden ultiem comfort en grip dankzij de comfortabele textielvoering en stevige rubberen zool. De lage schachthoogte maakt deze schoenen veelzijdig en perfect passend bij elke outfit.

Draag bij aan een groenere planeet en maak een bewuste keuze voor de toekomst met de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland. Kies voor duurzaamheid, comfort en stijl en draag met trots bij aan een betere wereld. Samen kunnen we een verschil maken en streven naar een groenere planeet. Laten we samen een statement maken voor een duurzamere toekomst!

Ben jij klaar om een fashion statement te maken én te investeren in de toekomst met de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en maak een bewuste keuze voor een groenere planeet. Wees onderdeel van de verandering en loop stijlvol en comfortabel de wereld tegemoet met Timberland!

Timberland zet zich al sinds 1952 in voor duurzaamheid en het beschermen van de wereld. Samen met jou kunnen we streven naar een betere toekomst door duurzamer te leven. Laat ons samen werken aan een waardevollere winst voor onze planeet.

Wees een trendsetter op het gebied van fashion en duurzaamheid en draag bij aan een groenere wereld. Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met deze unieke groene schoenen en maak een statement voor een duurzamere toekomst! Heb jij al nagedacht over hoe jij een steentje kunt bijdragen aan een betere wereld? Je kunt beginnen door te kiezen voor duurzame producten zoals de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland.

Bij Timberland gaat het niet alleen om de schoenen, maar ook om de missie om de wereld te beschermen. Samen met jou willen we werken aan een duurzamere toekomst. Doe mee en maak een bewuste keuze voor een groenere planeet!