Timberland

Seneca Bay Ox

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056143
De Timberland Seneca Bay Ox sneakers zijn duurzaam geproduceerd. Ze zijn gemaakt van premium nubuck Better Leather en de leerlooierij waar het leer vandaan komt is bekroond met een zilveren certificering van de Leather Working Group voor hun water-, energie- en afvalbeheerpraktijken. Daarnaast heeft de sneaker een voering van ReBOTL™ stoffen die voor minimaal 50% uit gerecycled plastic bestaat en een lichtgewicht OrthoLite® voetbed.

Hey jij daar!

Ben jij klaar om te stralen in stijl en comfort met de Seneca Bay Ox sneakers van Timberland? Deze must-have sneakers zijn niet zomaar schoenen, ze zijn een fashion statement voor heren die streven naar de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid.

Deze iconische sneakers van Timberland zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Door de lage schachthoogte van deze sneakers geniet je van ultieme bewegingsvrijheid, terwijl je er geweldig uitziet in het diepe donkerblauw van de Dark Denim kleur.

Dankzij de zachte textielvoering voelen je voeten alsof je op wolken loopt, terwijl de duurzame rubberen zool zorgt voor grip en ondersteuning bij elke stap die je neemt. Of je nu casual combineert met je favoriete jeans of wat formeler met een nette broek, met de Seneca Bay Ox sneakers zal je altijd opvallen en stralen.

Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met deze sneakers en maak een statement met je schoeisel! De keuze voor de Seneca Bay Ox draagt niet alleen bij aan jouw stijlvolle look, maar ook aan een betere wereld, net als Timberland. Het merk is al sinds 1952 toegewijd aan het beschermen van onze planeet, en deze toewijding vind je terug in deze sneakers. Een positieve impact maken was nog nooit zo stijlvol!

Ben jij ook begaan met duurzaamheid en wil je een bewuste keuze maken voor stijl, comfort en duurzaamheid? Ga dan voor de Seneca Bay Ox sneakers van Timberland. Walk with purpose en voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je outfit! #WalkWithPurpose

Timberland legt zich er al sinds 1952 op toe om de wereld te beschermen en moedigt jou aan om ook je steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Of je nu kleine veranderingen wilt doorvoeren in je dagelijks leven of grotere projecten wilt starten, samen kunnen we werken aan een waardevollere winst voor de wereld.