SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Verde
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
Sun68 TOM Solid Nylon MEN is een duurzame sneaker gemaakt van stevig textiel en suède panelen. De sneakers zijn gevoerd met ademend mesh en zacht textiel en hebben een uitneembaar voetbed met comfortabele demping. De witte oplopende zool met zwarte loopzool zorgt voor optimale grip. Naast de originele details en onderzoek naar goede materialen, worden de sneakers ook geleverd met gele en witte veters om je look compleet te maken. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van hoge kwaliteit.
Hey jij daar!
Klaar om jouw dagelijkse look naar een hoger niveau te tillen met een paar onderscheidende sneakers? De Tom Solid Nylon sneakers van Sun68 zijn precies wat jij nodig hebt! Deze trendy herenschoenen combineren 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan voor een perfecte mix van comfort en stijl.
Stijlvol en comfortabel:
Met hun lage schachthoogte zijn de Tom Solid Nylon sneakers ideaal voor dagelijks gebruik. De textielen voering en duurzame rubberen zool zorgen voor ultiem comfort en grip. De combinatie van leer en textiel aan de buitenkant maakt ze niet alleen modern, maar ook stoer.
Trendy groene kleur:
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is de prachtige groene kleur "Verde". Deze opvallende kleur geeft een trendy en frisse touch aan elke outfit, of je nu gaat voor casual of juist een statement wilt maken.
Italiaans design:
Sun68 staat bekend om zijn opvallende designs en oog voor detail. Dit Italiaanse merk combineert retro invloeden met moderne elementen, waardoor ze unieke en trendy schoenen creëren.
Wil je jouw eigen stijl laten zien en durf je op te vallen? Met de Tom Solid Nylon sneakers van Sun68 geef je elke outfit een trendy en stoere touch. Voeg deze unieke sneakers toe aan je collectie om jouw persoonlijke look naar een hoger niveau te tillen! Ontdek meer modellen van Sun68 bij Mulder Schoenen en laat je inspireren door het Italiaanse vakmanschap en trendy designs van Sun68. Maak vandaag nog een fashion statement met de Tom Solid Nylon sneakers!
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor heren kopen? Dan ben je bij Mulder Schoenen aan het goede adres! Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat kleding ontwerpt met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Ontdek de unieke sneakers van Sun68 en geef jouw stijl een boost!