Fitflop

iqushion ergonomic flip flops Men

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 1 cm
Materiaal voering Rubber
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Rubber
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035486
J80/399/001

Stap vol vertrouwen de zomer tegemoet met de navyblauwe FitFlop Iqushion ergonomische flip flops voor heren van Mulder Schoenen. Met het artikelnummer 00035486 ben jij verzekerd van de zorgvuldige fabricage en uitstekende kwaliteit die je van Mulder Schoenen gewend bent.

Waarom kiezen voor de FitFlop Iqushion ergonomische flip flops?

  • Comfort: Met hoogwaardige rubberen voering en zool bieden deze slippers maximale ondersteuning en comfort. Of je nu een lange wandeling maakt, aan het strand ontspant of gewoon geniet van de zon, je voeten worden perfect gedempt en opgevangen. Stap moeiteloos de hele dag door in stijl en comfort.
  • Stijl: De tijdloze navyblauwe kleur van de slippers past moeiteloos bij elke zomerse outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of iets meer elegant, deze flip flops zijn de perfecte aanvulling voor jouw stijl. Met een paar FitFlop Iqushion ergonomische flip flops maak je elke outfit compleet.
  • Duurzaamheid: Gemaakt om lang mee te gaan, deze slippers zijn duurzaam en solide. Je kunt de hele zomer genieten van het comfort en de stijl die de FitFlop Iqushion ergonomische flip flops bieden. Investeer in kwaliteit en geniet seizoen na seizoen van comfortabele en modieuze footwear.

FitFlop staat bekend om de combinatie van modieus design, ongeëvenaard comfort en hoge kwaliteit. Met de innovatieve Microwobbleboard™-technologie bieden FitFlop slippers optimale ondersteuning voor je spieren en gewrichten, zodat je moeiteloos een actieve levensstijl kunt behouden zonder in te leveren op stijl of comfort.

Ben jij klaar om deze zomer in stijl en comfort te stappen? Trakteer jezelf op de navyblauwe FitFlop Iqushion ergonomische flip flops van Mulder Schoenen en geniet van elke stap die je zet. Kies voor duurzaamheid, comfort en stijl - kies voor FitFlop! Bestel vandaag nog en geef je voeten de verzorging en luxe die ze verdienen. Ontdek zelf waarom FitFlop wereldwijd bekend staat als producent van de meest comfortabele schoenen. Stap nu in stijl en comfort de zomer tegemoet met FitFlop!