Fitflop

iqushion ergonomic flipflop

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 1 cm
Materiaal voering Rubber
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Rubber
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032762
E54/010/043/413/415/453/011/012/090/H63-F15/467/470

Stap vol vertrouwen de zomer in met de Fitflop IQUSHION Ergonomische Flipflop in het levendige navy blauw van Mulder Schoenen. Deze trendy flipflops bieden een unieke mix van comfort, stijl en kwaliteit, waardoor ze een absolute must-have zijn voor jouw zomerse garderobe.

Deze IQUSHION Ergonomische Flipflops van FitFlop zijn niet zomaar slippers. Ze zijn ontworpen met de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool, wat zorgt voor ultieme ondersteuning en ongeëvenaard comfort tijdens al jouw zomerse avonturen. Het lichtgewicht rubberen materiaal van de buitenkant, voering en zool zorgt voor flexibiliteit aan je voeten, terwijl ze tegelijkertijd de juiste ondersteuning bieden voor je spieren en gewrichten. FitFlop staat bekend om haar perfecte combinatie tussen comfort en mode, en deze IQUSHION flipflops bewijzen dit nogmaals.

Of je nu een dagje strand op de planning hebt staan of een zomerse stadswandeling maakt, met de navy blauwe Fitflop IQUSHION Ergonomische Flipflops stap je in stijl de zomer in en verzeker je jezelf van maximaal draagcomfort. Laat je voeten verwennen en omarm de zomer met comfort en stijl.

Het is tijd om die oude, saaie slippers aan de kant te gooien en de zomer te omarmen met de Fitflop IQUSHION Ergonomische Flipflops. Kies vandaag nog voor de ultieme combinatie van comfort, stijl en kwaliteit van FitFlop. Je verdient het beste voor je voeten, en FitFlop biedt jou precies dat! Bestel nu en maak je klaar voor een zomer vol fashionable geluk.

Met FitFlop slippers ben je verzekerd van een modieus paar slippers met comfort en hoge kwaliteit. Dankzij de Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit, gecreëerd door oprichtster Marcia Kilgore, is comfort en looks perfect gecombineerd. FitFlop richt zich op de ideale ondersteuning van spieren en gewrichten, zodat je zorgeloos kunt genieten van een actieve levensstijl en er ook nog elegant uitziet. Voor een casual look shop je comfortabele sneakers in verschillende uitvoeringen, kleuren en details.

Dus waar wacht je nog op? Trakteer je voeten op ultiem comfort en stijl met de Fitflop IQUSHION Ergonomische Flipflops in navy blauw van Mulder Schoenen en beleef een zomer vol geluk en elegantie! ✨