Fitflop

Iqushion Ombre Sparkle Flip-Flops

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Rubber
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Rubber
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056101
De duurzame FitFlop™ Iqushion Ombre Sparkle Flip-Flops zijn gemaakt van lichtgewicht en recyclebaar rubber. Met een trendy Ombre Sparkle design en comfortabele Microwobbleboard-technologie bieden de slippers optimaal comfort en een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, perfect voor elke zomerse outfit.
Hey jij daar! Ben je op zoek naar de perfecte zomerse flip-flops die niet alleen super comfortabel zijn, maar er ook nog eens fantastisch uitzien? Zoek niet verder, want de Fitflop Iqushion Ombre Sparkle flip-flops zijn precies wat jij nodig hebt!
Stap deze zomer in stijl met deze groene en mintkleurige flip-flops met een ombre sparkle-effect die gegarandeerd de show stelen. Of je nu op het strand bent, aan het zwembad ligt of gewoon in je tuin ontspant, deze flip-flops zijn de ideale metgezel. Ze passen perfect bij elke zomeroutfit en geven je meteen dat heerlijke vakantiegevoel.
Gemaakt van hoogwaardig rubber bieden ze optimale grip en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos en comfortabel kunt rondlopen, zonder je zorgen te maken over uitglijden of zere voeten. En dankzij de innovatieve Microwobbleboard™-middenzool geniet je niet alleen van een goede houding, maar vermindert het ook vermoeidheid in je benen, waardoor je pijnvrij de dag doorkomt.
Met een lage schachthoogte houden deze flip-flops je voeten koel op warme zomerdagen. Dus vaarwel oude, saaie flip-flops en omarm de Fitflop Iqushion Ombre Sparkle flip-flops voor een comfortabele én stijlvolle zomer.
FitFlop staat bekend om zijn trendy en comfortabele slippers en sandalen die stijl met comfort combineren. Het merk gelooft in het leggen van een stevige basis voor een inspirerend leven. Met de Fitflop Iqushion Ombre Sparkle flip-flops krijg je moeiteloos comfort en een vleugje glamour, dus treat your feet en bestel nu jouw paar. Je zult deze zomer stralen met een glimlach!
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw paar Fitflop Iqushion Ombre Sparkle flip-flops en stap vol zelfvertrouwen en flair de zomer in. Laat je voeten stralen en voel je geweldig met deze prachtige en comfortabele flip-flops. Fits your life, fits your style!
FitFlop, voor een inspirerend leven met een stevige basis. Begin bij de basis, begin bij Fitflop.
Durf te stralen en te genieten van ieder moment met de Fitflop Iqushion Ombre Sparkle flip-flops. Bestel ze vandaag nog en geef jezelf de luxe van moeiteloos comfort en stijl deze zomer. Your feet will thank you!