Wolky

Jewel

€ 149,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Paars
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058859

Wat vind je van deze paarse schoonheid? Dit is niet zomaar een instapper, dit is Jewel! Een juweel van het merk Wolky, 100% hip en perfect voor jouw voeten. Echt leer, de buitenkant én de voering, voelen aan als fluweel. Soft en soepel. Comfort met een hoofdletter C. En de kleur, 600 Purple, zo diep als een amethist. Is dat even lekker opvallen!

Met deze laag uitgesneden schacht lijken je benen wel oneindig. Ondertussen zorgt de robuuste rubberen zool ervoor dat je kunt lopen alsof je op wolken danst. Heeft moeder natuur je gezegend met slanke Cinderella-voeten of juist de volle voet van een aardgodin? Geen probleem! Deze sandaal is verstelbaar met drie klittenbandsluitingen om jouw voet af te kleden naar perfectie.

Oké, even serieus: comfort gecombineerd met stijl en duurzaamheid, dat is de Wolky-lifestyle. Dankzij het anatomisch gevormde kurken voetbed, dat trouwens uitneembaar is voor je eigen losse inlegzolen, zijn deze sandalen al 25 jaar lang geliefd. En wie wil daar nou niet bij horen?

Anyway, de nummer voor dit sieraad is 00058859. Maar het enige waar je echt aan hoeft te denken, is hoe snel je naar onze website kan gaan om deze prinses op de erwt te scoren. Kom op, geef je voeten het plezier van de Wolky Jewel!

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de collectie van Wolky: de Jewel slippers in de prachtige kleur paars! Deze Jewel slippers voor dames zijn speciaal ontworpen om jouw loopplezier en comfort naar een hoger niveau te tillen. Bij Wolky geloven we namelijk dat goede schoenen je dag kunnen maken.

Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig LEER aan de binnen- en buitenkant, met een duurzame RUBBEREN zool voor optimale grip. De lage schachthoogte en trendy paarse kleur zorgen ervoor dat de Jewel slippers perfect zijn voor de zomermaanden. Ze geven jouw outfit een vleugje elegantie, terwijl ze ook nog eens zorgen voor een perfecte pasvorm en ondersteuning voor je voeten.

Wat de Jewel slippers echt uniek maakt, is ons handgemaakte voetbed van KURK en MEMORY FOAM. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort bij elke stap die je zet. Het anatomisch gevormde voetbed past perfect bij elke voetvorm, omdat we weten dat iedere voet uniek is.

Daarbovenop zijn deze slippers WATERPROOF, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als er een onverwachte regenbui voorbijkomt. Stap voor stap zal je verliefd worden op de Jewel slippers en ze nooit meer willen uittrekken.

Geef jezelf het comfort en de stijl die je verdient met de Jewel slippers van Wolky. Ze zijn ontworpen voor jouw actieve levensstijl, waarbij comfort en design hand in hand gaan. Ontdek waarom Wolky al ruim 40 jaar bekend staat om haar comfortabele, ondersteunende schoenen. En wie Wolky eenmaal heeft ervaren, wil nooit meer anders.

Wij nemen jouw loopplezier serieus bij Wolky. Onze schoenen bieden niet alleen comfort, maar ook de ondersteuning die je voeten verdienen. De kwaliteitsschoenen van Wolky hebben een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort. Bij Wolky weten we dat goede schoenen je dag kunnen maken en daar streven wij elke dag naar. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van comfort en stijl met de Jewel slippers van Wolky. Je verdient het!