Think!

Julia 3-000936

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Kleur Sage/kombi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058835
-
Op zoek naar een paar schoenen dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert? Maak kennis met de Julia 3-000936 sandalen van Think! Deze trendy schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals EFFekt Braid Flowers en Capra Rus, wat resulteert in een kleurrijke combinatie van sage/kombi die echt opvalt. Met een lage schachthoogte, voering en buitenkant van leer, bieden de Julia 3-000936 schoenen niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook ultiem draagcomfort.
Think! is een merk met een passie voor tijdloze en topkwaliteit schoenen. Alle schoenen worden met de hand vervaardigd in Oostenrijk met leer van Europese dieren en minimale oplosmiddelen tijdens het looiproces. Bovendien maakt Think! gebruik van plantaardig gelooid leer, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën bij de productie worden gebruikt.
Stel je voor, een zomerse dag, een verkoelende bries en elke stap die je zet in deze modieuze sandalen van Think! De unieke combinatie van materialen zoals kurk, latex, rubber en plantaardig gelooid leer zorgt voor een ongeëvenaard comfort en ademend vermogen. Alle producten worden lokaal in Europese landen gemaakt, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe schoenen, wetende dat er geen sprake is van kinderarbeid.
Met de Julia 3-000936 schoenen van Think! voeg je niet alleen een vleugje kleur en comfort toe aan je zomerse outfit, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Ben jij een trendsetter die graag een statement maakt met zijn of haar schoeisel? Maak dan vandaag nog een bewuste keuze voor trendy en milieuvriendelijke schoenen van Think! Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid met deze unieke schoenen en stap vol zelfvertrouwen de wereld in.
Denk aan Think wanneer je op zoek bent naar modieuze schoenen die doordacht zijn ontworpen en vervaardigd met duurzaamheid als uitgangspunt. Investeer in kwaliteitsschoenen voor stijlbewuste mensen overal. Maak een modieuze statement en draag bij aan een betere wereld. Ontdek zelf het comfort en de stijl van de Julia 3-000936 sandalen van Think!