Think!

Julia 3-000936

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Kleur Ivory/kombi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058835
-
Stap in de wereld van comfort en stijl met de Julia 3-000936 dames slippers van Think! Deze prachtige slippers zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een mode-uiting van traditioneel vakmanschap en eigentijdse uitstraling.
Met het zachte en comfortabele Effekt Braid Flowers/Capra Rus leer voel je direct de hoogwaardige kwaliteit aan je voeten. De leren voering geeft je voeten de ademruimte die ze verdienen, terwijl de rubberen zool elke stap dempt en voor grip zorgt. Comfort en stijl gaan hand in hand met deze schoenen, perfect voor een dagje strand, een stadswandeling of gewoon ontspannen in de tuin.
De lage schachthoogte en vrouwelijk design van de Julia 3-000936 slippers maken ze ideaal voor zonnige dagen en relaxte momenten. Think! maakt zich geen zorgen om het milieu en gebruikt enkel leer van Europese dieren en zo min mogelijk oplosmiddelen bij het looiproces. Deze slippers zijn chroomarm, vrij van schadelijke stoffen en hebben zelfs een composteerbare loopzool!
Ben jij iemand die graag opvalt met je schoenen en een statement wilt maken in de modewereld? Kies dan voor Think! Deze stijlvolle schoenen onderscheiden zich door duurzaam gewonnen materialen en tijdloos design. Investeer in kwaliteitsschoenen van een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.
Think! staat voor duurzaamheid en natuurlijke materialen. De schoenen worden ontworpen met respect voor de natuur en zijn perfect voor stijlbewuste mensen overal. Denk aan stijl met Think! en loop met trots en vertrouwen de zomer tegemoet. Voeg een dosis Oostenrijks vakmanschap toe aan je collectie en laat zien dat jij je durft te onderscheiden. Bestel vandaag nog en straal zelfvertrouwen uit, waar je ook gaat.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor Think! en laat jezelf stralen in stijl! Verwen jezelf en maak een bewuste keuze voor duurzame en modieuze schoenen die je onderscheiden van de massa. Think! helpt je om de modetrends voor te blijven en een statement te maken met je schoenen. Ga voor Think! en onderscheid jezelf van de massa met stijlvolle en duurzame schoenen.
Met Think! denk je aan stijl en duurzaamheid in één. Durf jezelf te onderscheiden, laat je stijl zien en loop met trots en vertrouwen de zomer tegemoet. Geef jezelf die stijlvolle upgrade en maak een statement in de modewereld met Think! Je verdient het beste, dus kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Think! Walk your way to a stylish summer!