Rieker

L8516-41

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Grijs
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034183
-

Op zoek naar damesschoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook jouw outfit naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met de grijze L8516-41 van Rieker! Deze prachtige schoenen van hoogwaardig space/newark/odessa/mirror materiaal combineren duurzaamheid met een fantastische uitstraling. De stoere gespen, elegante riempjes, glanzend lakleer, subtiele glitters en speelse structuren voegen allemaal dat beetje extra toe aan jouw look.

Dankzij de unieke Antistress technologie van Rieker kun jij de hele dag moeiteloos rondlopen. Deze lichtgewicht, flexibele schoenen absorberen schokken, houden je voeten fris en zorgen ervoor dat jij je energiek en comfortabel voelt, waar je dag je ook naartoe brengt. Rieker staat bekend om het optimale draagcomfort en de goede pasvorm van hun schoenen. Met de grijze L8516-41 biedt dit merk de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit.

Laat je verrassen door de unieke details, hoogwaardige materialen en de Antistress technologie van Rieker. Dit familiebedrijf is al generaties lang een begrip in de schoenenwereld en heeft wereldwijd ruim 20.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thayngen, Zwitserland en de productie is internationaal uitgebreid sinds de jaren 70.

Bestel nu de grijze L8516-41 dames schoenen van Rieker en ervaar zelf het ongeëvenaarde comfort, de stijlvolle uitstraling en de duurzame kwaliteit van dit geweldige merk. Ga voor Rieker, ga voor stijlvolle comfort! Bestel jouw nieuwe favoriete paar schoenen en stap vol vertrouwen en stijl de deur uit!