Fitflop

Lulu Adjustable Shimmerlux Back-Strap Sandals

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur A94 Latte Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant PU
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056100
FitFlop Lulu Adjustable Shimmerlux Back-Strap Sandals zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele sandaal. Deze sandalen zijn gemaakt van leer en zijn voorzien van een verstelbare riem om de perfecte pasvorm te garanderen. De Microwobbleboard-zool van FitFlop biedt extra demping en ondersteuning voor de voeten, waardoor deze sandalen ideaal zijn voor lange wandelingen of gebruik tijdens de dagelijkse activiteiten. Bovendien zijn ze waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de zomer. De achterriem biedt extra ondersteuning en stabiliteit voor de voeten. Ervaar de ultieme combinatie van stijl en comfort!
Op zoek naar fantastische sandalen die niet alleen elegant zijn, maar ook ongelooflijk comfortabel? Zoek niet verder, want de Lulu verstelbare Shimmerlux Back-Strap sandalen in de kleur Latte Beige van Mulder Schoenen zijn precies wat je nodig hebt!
Deze stijlvolle sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames die streven naar de perfecte combinatie van mode en comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals textiel voering en een PU-zool, bieden ze een ultieme ervaring voor je voeten. De lage schachthoogte zorgt ervoor dat deze sandalen perfect passen bij elke outfit en geschikt zijn voor diverse gelegenheden.
Met het verstelbare bandje kun je de pasvorm van deze sandalen naar wens aanpassen, zodat ze altijd perfect om je voeten zitten. Of je nu een lange wandeling wilt maken of gewoon snel de deur uit moet, met deze sandalen ben je verzekerd van comfort en stijl.
Het beste van alles is dat deze sandalen van het merk Fitflop zijn. Fitflop staat bekend om zijn comfortabele en modieuze schoenen dankzij de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool. Deze zool zorgt ervoor dat je niet alleen in stijl loopt, maar ook de ondersteuning krijgt die je verdient. Fitflop streeft ernaar om je te helpen genieten van een actief leven en er tegelijkertijd elegant uit te zien.
Fitflop produceert modieuze slippers en sandalen voor dames, heren en kinderen. Het merk heeft een ruime collectie stijlvolle schoenen die allemaal voorzien zijn van de innovatieve Microwobbleboard™-middenzool, die is ontwikkeld door Britse biomechanici. Deze zool verbetert niet alleen je houding, maar zorgt er ook voor dat je meer van het leven kunt genieten zonder last te hebben van vermoeide benen of andere medische klachten.
Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering, dat is de filosofie achter het merk Fitflop. Met een ruime collectie stijlvolle slippers, sandalen en schoenen voor dames, heren en kinderen, biedt Fitflop de perfecte combinatie van comfort en stijl voor iedereen.
Klaar om te kiezen voor ultiem comfort, stijl en kwaliteit? Ga dan voor de Lulu verstelbare Shimmerlux Back-Strap sandalen van Mulder Schoenen en ervaar zelf het verschil. Bestel ze vandaag nog en geniet van de verwennerij van Fitflop!