Fitflop

Lulu Adjustable Shimmerlux Slides

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur A94 Latte Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant PU
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056099
FitFlop Lulu Adjustable Shimmerlux Slides zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele sandaal. Deze slides zijn voorzien van een verstelbare riem om de perfecte pasvorm te garanderen. De Microwobbleboard-zool van FitFlop biedt extra demping en ondersteuning voor de voeten.
Stap vol zelfvertrouwen de zomer in met de Lulu Adjustable Shimmerlux Slides van Fitflop! Deze must-have damesslippers in de prachtige kleur Latte Beige zijn de perfecte mix van comfort en elegantie. Laat de zomer maar komen en rock elke outfit met deze trendy slippers aan je voeten.
Met een buitenkant van hoogwaardig PU-materiaal stralen deze slippers luxe uit. De voering van textiel houdt je voeten heerlijk koel, zelfs op de warmste dagen. En dankzij de rubberen zool geniet je van optimale grip en comfort bij elke stap die je zet. Kies voor moeiteloos en stijlvol lopen de hele zomer door met de Lulu Adjustable Shimmerlux Slides.
Wat deze slippers echt uniek maakt, is de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool van Fitflop. Ontwikkeld door Britse biomechanici, verbetert deze innovatie je houding en vermindert de kans op vermoeide benen. Zeg maar dag tegen pijnlijke voeten en stap vol vertrouwen de zomer in!
Fitflop staat bekend om zijn modieuze en comfortabele slippers en sandalen voor dames. Met de focus op welzijn en stijl biedt Fitflop met de Microwobbleboard™-middenzool een unieke ervaring die je leven verbetert. 'Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering' is de filosofie achter Fitflop.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Lulu Adjustable Shimmerlux Slides en maak van deze zomer een onvergetelijke en comfortabele ervaring!
- Damesslippers in trendy Latte Beige kleur
- Buitenmateriaal van hoogwaardig PU voor een luxe uitstraling
- Voering van textiel houdt je voeten koel
- Rubberen zool voor optimale grip en comfort
- Revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool voor verbeterde houding en minder vermoeide benen
- Stap vol zelfvertrouwen de zomer in met Fitflop!