Fitflop

Lulu Adjustable Toe Post - Leather

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur 194 Urban White
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058882
FitFlop Lulu Adjustable Toe Post - Leather is de verstelbare versie van de Lulu-teenslippers. Met hun elegante bandjes en glanzende gesp passen ze bij alle voeten (en zien ze er ook nog eens goed uit). Met de Lulu's kenmerkende driehoekige vamp, zacht gepolsterd bovenwerk en een zacht leren teenstuk. Dit alles op onze superdempende, drukverdelende Microwobbleboard tussenzolen. Hier in glad, soepel, hoge kwaliteit leer, zijn ze een perfecte mix van gepolijst en praktisch.Uitneembare binnenzool : Nee
Op zoek naar het perfecte paar sandalen voor deze zomer? Dan zijn de Fitflop Lulu verstelbare teenslippers in de kleur urban wit precies wat jij nodig hebt! Deze stijlvolle en trendy slippers combineren comfort, stijl en kwaliteit op een unieke manier.
Gemaakt van hoogwaardig leer en met een verstelbare teenband bieden deze slippers de perfecte pasvorm voor elke voet. De zachte voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door comfortabel aanvoelen. En dankzij de lage schachthoogte krijgen je voeten een luchtig en zomers gevoel waardoor je moeiteloos van de zon kunt genieten.
De echte kracht van deze slippers ligt in de innovatieve Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Ontwikkeld door Britse biomechanici, biedt deze technologie optimale ondersteuning voor je voeten, zodat je de hele dag comfortabel kunt blijven lopen. De zool zorgt voor de energie die je nodig hebt tijdens al je zomerse avonturen.
Fitflop staat bekend om zijn kwaliteit, stijl en comfort, en met deze slippers maken ze die reputatie meer dan waar. Met Fitflop geniet je niet alleen van de zomer, maar beleef je ook elke stap in stijl en comfort!
Bestel vandaag nog jouw paar Fitflop Lulu verstelbare teenslippers en loop rond in stijlvolle en comfortabele schoenen waar je geen genoeg van zult krijgen. Met Fitflop stap je de zomer in met stijl en comfort. Durf te stralen en kies voor Fitflop!
'Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering', dit is de filosofie achter het merk Fitflop. Met een ruime collectie slippers, schoenen, sandalen en laarzen heeft Fitflop voor ieder wat wils. Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met Fitflop en laat je voeten stralen deze zomer!