Maypearl Alice - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00033921
Womens Boots
Ben jij op zoek naar de perfecte paar schoenen om je outfit compleet te maken? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben het ideale paar voor je gevonden: de Maypearl Alice - D van Mulder Schoenen! Met zijn elegante design en hoogwaardige materialen is deze schoen een echte must-have voor dames die stijlvol voor de dag willen komen.
Het eerste wat opvalt aan de Maypearl Alice - D is zijn prachtige dark brown suede kleur. Deze warme tint geeft de schoen een luxe uitstraling en past perfect bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een casual dagje hebt, deze schoen maakt elke outfit compleet.
Maar er is meer dan alleen het uiterlijk van de Maypearl Alice - D. Deze schoen is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder suede voor de buitenkant, textiel voor de voering en rubber voor de zool. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar ook voor duurzaamheid. Met deze schoen kun je dus jarenlang plezier hebben.
Wat deze schoen nog specialer maakt, is het vakmanschap en de kwaliteit waar Clarks bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks precies wat dames nodig hebben. Door actuele modetrends te combineren met baanbrekende ontwerpen en innovaties creëert Clarks schoenen die perfect aansluiten bij de wensen van de moderne vrouw.
En wist je dat Clarks al sinds 1825 bestaat? Deze Engelse onderneming is opgericht door de broers Cyrus en James en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal merk met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset.
Kortom, de Maypearl Alice - D is de perfecte schoen voor dames die stijlvol en comfortabel voor de dag willen komen. Met zijn prachtige design, hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze schoen een absolute must-have. Wacht niet langer en voeg deze parel toe aan je schoenencollectie. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit waar Clarks bekend om staat!