Birkenstock

1019152 Arizona EVA Narrow

€ 49,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00051354
Birkenstock Arizona slippers zijn echte klassiekers. Geïnspireerd op de modellen met kurken voetbed, is deze Arizona volledig gemaakt van het superlichte en waterbestendige EVA. Het materiaal is verder elastisch, huidvriendelijk en schok dempend. Toch bieden de badslippers het gebruikelijke Birkenstock comfort door het anatomisch gevormde voetbed en de twee individueel verstelbare bandjes met gespsluiting.
Stap in de wereld van comfort en stijl met de groen-khaki 1019152 Arizona EVA Narrow slippers van Birkenstock! Speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan kwaliteit en ultiem draagcomfort.
Birkenstock, een wereldmerk met een Duitse achtergrond, staat al sinds 1774 aan de top als het gaat om kwaliteitsschoenen die het leven aangenamer maken. Het unieke voetbed van Birkenstock garandeert uitstekend comfort en ongeëvenaarde kwaliteit. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen uit duurzame bronnen, bieden deze slippers jou de mogelijkheid om de hele dag zorgeloos op pad te zijn. Say goodbye tegen pijnlijke voeten en rugklachten, want deze schoenen gaan jarenlang mee.
Met een schachthoogte laag en volledig gemaakt van EVA, zijn de Arizona EVA Narrow slippers licht van gewicht en voorzien van hoogwaardige kunststof riempjes. De zolen bieden voldoende ondersteuning voor urenlang loopcomfort. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of ontspant op het strand, met deze EVA slippers loop je altijd in stijl en comfort.
Birkenstock is niet alleen bekend om zijn slippers en sandalen, maar biedt ook heerlijk warme pantoffels en comfortabele clogs. De pantoffels houden je voeten aangenaam warm, terwijl de clogs geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Of je nu geniet van een relaxte dag thuis of in de natuur gaat wandelen, Birkenstock heeft voor elke gelegenheid de perfecte schoenen die bij jou passen.
Kies voor comfort, kwaliteit en stijl. Kies voor de 1019152 Arizona EVA Narrow slippers van Birkenstock en ervaar zelf de unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en tijdloze stijl. Neem snel een kijkje bij Mulder Schoenen en voeg dit topstuk toe aan jouw schoenencollectie. Wacht niet langer en treed binnen in de wereld van Birkenstock! Heb jij al een favoriete Birkenstock schoen?
Stap in de wereld van Birkenstock en ontdek hoe comfortabel en stijlvol jij kunt zijn met de 1019152 Arizona EVA Narrow slippers. Laat Mulder Schoenen jou op weg helpen naar een wereld van ongeëvenaard loopcomfort! Trek ze aan en voel de kwaliteit en comfort van deze schitterende slippers. Zorgeloos de hele dag door, of je nu op het strand bent of aan het werk bent.
Kies voor kwaliteit, kies voor Birkenstock. Kom snel naar Mulder Schoenen en ervaar de luxe van deze geweldige 1019152 Arizona EVA Narrow slippers. Maak je outfit compleet met deze modieuze en comfortabele slippers