Birkenstock

129443 Arizona EVA

€ 49,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040487
-
Op zoek naar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit voor jouw zomerse outfits? Dan zijn de 129443 Arizona EVA slippers van Birkenstock in het prachtige wit echt iets voor jou. Deze trendy slippers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook de ultieme ondersteuning en comfort voor je voeten, waar je ze ook maar naartoe brengt.
Het unieke, anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde comfort en ondersteuning. Of je nu de hele dag op pad bent, gaat shoppen in de stad of een ontspannen dagje aan het strand plant, deze slippers zorgen ervoor dat je voeten de ondersteuning krijgen die ze verdienen.
De Arizona EVA slippers zijn gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, zowel voor de voering, zool als buitenkant. Dit maakt ze niet alleen duurzaam en stevig, maar ook waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Zo kun je zorgeloos genieten van al je avonturen zonder je zorgen te maken over je schoenen.
Birkenstock, een bekend merk met een Duitse achtergrond en sinds 1774 toonaangevend in hoogwaardige producten van topkwaliteit, biedt met de Arizona EVA slippers een trendy toevoeging aan je zomergarderobe waar je jarenlang plezier van zult hebben.
Bij Birkenstock draait het allemaal om comfort, kwaliteit en stijl. Laat jezelf genieten van het comfort en de stijl van Birkenstock slippers en stap vol vertrouwen en stijl de zomer tegemoet met de 129443 Arizona EVA slippers in het wit. Voeg deze must-have toe aan je garderobe en ervaar zelf het ongeëvenaarde Birkenstock comfort. Bestel ze vandaag nog en laat je verleiden door het ultieme comfort en de kwaliteit die alleen Birkenstock kan bieden.
Met Birkenstock geniet je van elke stap die je zet. Kies voor de beste kwaliteit, comfort en stijl met de Arizona EVA slippers van Birkenstock en wees klaar voor elke zomerse gelegenheid, van stranddagen tot stedentrips. Bestel vandaag nog en laat je voeten genieten van de hoogwaardige materialen en de unieke Birkenstock stijl. Trakteer jezelf op het beste met de Arizona EVA slippers in het wit en wandel vol zelfvertrouwen in stijl de zomer tegemoet! Walk in style with Birkenstock!
Birkenstock, sinds 1774, houdt zich bezig met de vraag hoe zij het leven van mensen beter en aangenamer kunnen maken. Met hun premium producten streven zij naar kwaliteit, comfort en stijl voor hun klanten. Kies voor Birkenstock en geniet van comfortabele schoenen