Blackstone

Barron BG150

€ 149,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Blackstone
Kleur Taupe
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059042
Blackstone Barron BG150 zijn instappers met een leren bovenwerk (suède) en een rubberen zool in een strakke afwerking. Blackstone is sinds 2023 lid van de Leather Working Group. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor continue verbetering en bevordert milieuvriendelijke werkwijzen in de leerindustrie, samen met meer dan 1800 leden wereldwijd. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken van de Leather Working Group. opgevoerd. Van duurzame kleuring tot een sterkere focus op recycling en duurzame basismaterialen, is dit merk toegewijd om deze stappen te zetten.
Sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn de Blackstone Barron BG150 herenschoenen echt iets voor jou! Gemaakt van hoogwaardig suède in de prachtige kleuren taupe en lemon pepper, zijn deze schoenen niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Met een lage schachthoogte en zachte textielen voering bieden ze ongekend comfort bij elke stap die je zet.
De rubberen zool zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen de wereld tegemoet kunt treden, ongeacht de omstandigheden. Door te kiezen voor de Barron BG150 draag je bij aan een groenere wereld. Blackstone is een ware pionier op het gebied van duurzame schoenen.
Blackstone Footwear werd opgericht in 1992, gedreven door vakmanschap en een passie voor stijlvolle en duurzame schoenen. Het merk gaat verder dan alleen het leveren van trendy schoenen, ze zijn ook toegewijd aan het verminderen van hun ecologische footprint. Door te streven naar 100% gecertificeerd LWG-leer in 2024, maken ze duidelijk dat duurzaamheid hun belangrijkste doel is.
De Barron BG150 herenschoenen van Blackstone combineren vakmanschap, stijl en duurzaamheid. Walk in style, walk with purpose! Met deze schoenen aan je voeten ben je klaar om de wereld te veroveren, terwijl je bijdraagt aan een groenere toekomst. Het is tijd om te kiezen voor schoenen die niet alleen jouw look compleet maken, maar ook de wereld een beetje mooier achterlaten. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je schoenencollectie met de Blackstone Barron BG150 en maak een statement met elke stap die je zet.