Blackstone

Roger Low ZG02

€ 159,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Blackstone
Kleur Salvia
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059043
Blackstone Roger low is een handgemaakte sneaker van premium materiaal. De Roger heeft een minimalistisch design, een zacht voetbed, katoenen veters en stijlvolle brandtags op hiel en tong. Deze sneakers matchen goed met een mooie denim.Blackstone is sinds 2023 lid van de Leather Working Group. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor continue verbetering en bevordert milieuvriendelijke werkwijzen in de leerindustrie, samen met meer dan 1800 leden wereldwijd. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken van de Leather Working Group. opgevoerd. Van duurzame kleuring tot een sterkere focus op recycling en duurzame basismaterialen, is dit merk toegewijd om deze stappen te zetten.
Hee jij!
Ben jij op zoek naar modieuze herenschoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook duurzaam en stijlvol? Maak kennis met de Roger Low ZG02 van Blackstone. Deze must-have schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède in een prachtige kleur salvia. Met een lage schachthoogte en een voering van zacht textiel bieden de Roger Low ZG02 ultiem comfort en stijl.
Het luxueuze buitenmateriaal van leer in combinatie met de rubberen zool zorgt voor grip en duurzaamheid, waardoor deze schoenen perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu gaat voor een casual look of je outfit een stijlvolle twist wilt geven, met de Roger Low ZG02 maak je altijd een statement. Deze herenschoenen zijn een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, en tillen elke outfit naar een hoger niveau.
Blackstone Footwear, opgericht in 1992, staat voor vakmanschap en duurzaamheid. Door te kiezen voor de Roger Low ZG02 draag je niet alleen trendy schoenen, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken, dus met jouw aankoop help je mee aan een duurzame mode-industrie.
Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een fashion statement met de Roger Low ZG02 van Blackstone en loop vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet. Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid en draag bij aan een groenere toekomst. Sluit je aan bij de Blackstone familie en maak een statement met je schoenen. Stijl, comfort en duurzaamheid verenigd in de Roger Low ZG02 - de perfecte keuze voor elke moderne man.
Blackstone Footwear, opgericht in 1992, streeft naar duurzaamheid en blijft trouw aan stoere en stijlvolle ontwerpen. Onze collectie omvat boots, sneakers en veterschoenen voor mannen en vrouwen, altijd met de perfecte pasvorm en tijdloze ontwerpen. Help ons bij het realiseren van onze groene doelen en draag bij aan een duurzame toekomst. Maak de stap vandaag nog en loop met trots in de Roger Low ZG02 rond!
Met de Roger Low ZG02 aan je voeten ben jij klaar om de wereld te veroveren. Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid en maak een verschil. Upgrade je schoenencollectie met Blackstone en loop vol vertrouwen en stijl de toekomst tegemoet. In deze prachtige herenschoenen ben jij klaar voor alles wat komen gaat!