El Naturalista

N5001 Leaves

€ 124,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055656
De duurzame N5001 Leaves sandalen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer met een voering van leer en een zool van softlight en rubber voor extra comfort en flexibiliteit. El Naturalista gebruikt gerecyclede en eco/upcycled materialen en produceert de schoenen met groene energie in Spanje en Marokko, waardoor ze bijdragen aan een duurzame productie met respect voor het milieu.
Ben jij toe aan een paar damessandalen die niet alleen hemels comfortabel zijn, maar ook stijlvol en milieubewust? Dan is de El Naturalista N5001 Leaves in het unieke grijze Piedra dé must-have voor jou!
Deze elegante sandalen combineren comfort, duurzaamheid en uniek design op een meesterlijke manier. Met een luxe lederen buitenkant en een ademende leren voering, zijn jouw voeten verzekerd van pure verwennerij. Of je nu de hele dag onderweg bent of een ontspannende wandeling maakt, de zool van softlight en rubber biedt optimale demping en grip, waardoor je moeiteloos en stijlvol kunt rondlopen zonder zorgen.
Het lage schachtdesign van de N5001 Leaves maakt ze veelzijdig en eenvoudig te combineren met elke outfit, of het nu sportief, zakelijk of elegant is. Deze trendy sandalen zijn een tijdloze toevoeging aan jouw schoenencollectie en zullen elke look completeren. Draag bij aan een duurzamere wereld met deze sandalen, want El Naturalista maakt milieubewuste keuzes door gebruik te maken van gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen.
Duurzaamheid staat voorop bij El Naturalista. Door 100% van hun producten in eigen huis te produceren, selecteren ze enkel de hoogste kwaliteit materialen en controleren ze elk detail om ervoor te zorgen dat de schoenen niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. Innovatie is een speerpunt voor El Naturalista, waardoor ze constant streven naar efficiënte producten die gebruik maken van natuurlijke, gerecyclede en duurzame hulpmiddelen.
Kies voor de El Naturalista N5001 Leaves in grijs en stap de wereld in met comfort, stijl en milieubewustzijn in één paar sandalen. Bestel vandaag nog jouw paar en draag bij aan een groenere toekomst terwijl je geniet van luxe, ademende voering en optimale demping voor jouw voeten. Met El Naturalista maak je een statement voor duurzaamheid en mode in één!
Duurzaamheid is de waarde die ons merk leidt. We streven naar de meest milieuvriendelijke, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen, terwijl we het gebruik van giftige stoffen verminderen en de hoeveelheid van onze energie die afkomstig is van natuurlijke bronnen vergroten. Dankzij onze volledige in-house productie kunnen we de hoogwaardige materialen selecteren en elk detail zorgvuldig controleren om ervoor te zorgen dat onze schoenen niet alleen comfortabel zijn, maar ook een statement maken op het gebied van duurzaamheid.
Kies bewust, kies stijlvol, kies voor de