El Naturalista

N5117 Leaves

€ 129,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058869
Duurzame sandalen van El Naturalista, genaamd N5117 Leaves, gemaakt van NAPPA leer in een Jade kleur. De voering en buitenkant zijn ook van leer, terwijl de zool een combinatie van softlight en rubber is. De lage schachthoogte maakt ze comfortabel voor dames. El Naturalista gebruikt gerecyclede zolen en componenten, produceert in Spanje en Marokko met groene energie en verpakt hun producten in eco/upcycled materialen.
Wil je jouw eigen stijl laten zien met een unieke en elegante uitstraling? Dan is de El Naturalista N5117 Leaves in de prachtige jade kleur de perfecte keuze voor jou! Deze trendy damesschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig nappa leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering, wat zorgt voor duurzaamheid en ultiem comfort.
Met een lage schachthoogte geven deze schoenen jou een verfijnde en veelzijdige look die perfect past bij elke gelegenheid. De zool van de El Naturalista N5117 Leaves combineert Softlight en rubber, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt blijven lopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten.
El Naturalista is toegewijd aan duurzaamheid. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke, gerecyclede en natuurlijke materialen, vermindert het merk het gebruik van schadelijke stoffen en verhoogt het de inzet van natuurlijke energiebronnen. Door 100% van hun producten zelf te produceren, kan El Naturalista de hoogste kwaliteit materialen selecteren en elk detail zorgvuldig afwerken.
Duurzaamheid, comfort en kwaliteit komen samen in deze eco-vriendelijke schoenen. Voeg een vleugje duurzame luxe toe aan jouw garderobe en draag met trots bij aan een betere wereld. Kies voor El Naturalista en stap vol zelfvertrouwen de deur uit, wetende dat je hebt gekozen voor comfort en duurzaamheid!
Ga vandaag nog voor stijl en comfort met de El Naturalista N5117 Leaves en laat zien dat je bewuste keuzes maakt voor zowel jezelf als de planeet. Maak een statement met een groen tintje en geniet van jouw trendy look met een goed gevoel. Walk in style, walk in comfort, walk with purpose. Kies voor El Naturalista en ervaar het verschil!
El Naturalista, geïnspireerd door de natuur en met een groot gevoel voor wat de hedendaagse modeliefhebber wil dragen, creëert unieke en duurzame schoenen. Elk detail wordt grondig bestudeerd en het resultaat zijn boots, sandalen, instappers, pumps en ballerina’s met karakter. De invloed van de omgeving is zichtbaar in de gekozen kleuren, motieven en materialen. Een stevige zool en een lederen bovenzijde zorgen voor comfort en een perfecte pasvorm.
Maak een fashion statement met de El Naturalista N5117 Leaves en combineer stijl, comfort en duurzaamheid in één paar schoenen. Kies voor een groenere toekomst en loop vol vertrouwen op weg naar een betere wereld!