El Naturalista

N5844S Geo

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058872

De EL NATURALISTA N5844S Geo sneakers zijn duurzaam en modieus. Ze hebben een suède bovenwerk en een zool van rubber en gerecycled EVA. De voering is gemaakt van leer en de inlegzool van microfiber is uitneembaar. Het merk El Naturalista maakt gebruik van gerecyclede materialen, groene energie en heeft een eigen productie in Spanje en Marokko. De sneakers zijn unisex en perfect voor een duurzame en stijlvolle look.

Maak kennis met jouw nieuwe lievelingssneakers: de N5844S Geo van El Naturalista – een frisse samensmelting van stijl en duurzaamheid in de betoverende kleur roze frambuesa. Deze uniseks sneakers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een weldaad voor je voeten en de planeet.

Premium materialen

  • Buitenmateriaal: Suède en leer
  • Voering: Leer
  • Zool: Rubber + gerecycled EVA
  • Kleur: Roze frambuesa

De N5844S Geo combineert een buitenkant van hoogwaardig suède en leer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en subliem draagcomfort. De leren voering houdt je voeten fris, zelfs na een lange dag. Met deze duurzame materialen voel je je niet alleen goed, maar zie je er ook nog eens fantastisch uit.

Eco-vriendelijk design Deze sneakers zijn voorzien van een zool gemaakt van rubber in combinatie met gerecycled EVA. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een schonere aarde, maar geniet je ook van extra demping en duurzaamheid. Dankzij de lage schachthoogte kun je optimaal bewegen, wat ze perfect maakt voor elke casual outfit. Of je nu gaat voor een lichte jeans of een wit T-shirt, de zachte roze kleur geeft jouw look een speelse touch.

Comfort en kwaliteit Het vakmanschap en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke stap met de N5844S Geo een genot is. Van stadswandelingen tot dagjes uit, deze sneakers bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Dankzij de kwaliteitsmaterialen blijven je sneakers er goed uitzien en voelen ze als nieuw, keer op keer.

El naturalista: Duurzame luxe El naturalista staat voor ecovriendelijk vakmanschap. Onze schoenen zijn ontworpen met respect voor de natuur en de mensen die ze maken. We gebruiken gerecyclede, biologische en natuurlijke materialen en minimaliseren ons gebruik van giftige stoffen. Dit betekent dat je niet alleen comfortabele en duurzame schoenen koopt, maar ook een bewuste keuze maakt voor een betere wereld.

Bij El naturalista geloven we in duurzaamheid en de kracht van natuurlijke materialen. Onze schoenen laten zien dat milieuvriendelijk en modieus hand in hand kunnen gaan. Voor liefhebbers van mode die óók oog hebben voor het milieu, ben je bij El naturalista aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor de N5844S Geo?

  • Duurzame en hoogwaardige materialen
  • Comfortabele pasvorm voor dagelijks gebruik
  • Stijlvol en veelzijdig design
  • Bijdrage aan een betere wereld

Kies voor de N5844S Geo en stap vandaag nog in een beter milieu én stijlvol leven. Jij verdient schoenen die zowel modieus als milieubewust zijn – trendy, comfortabel en eco-vriendelijk, dat is wat de N5844S Geo je biedt. Stap bewust, stap comfortabel, stap stijlvol met El naturalista.