Fitflop

Iqushion Sparkle

€ 49,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant PU
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040105
FitFlop™ Iqushion Sparkle TPU teenslippers zien er vanaf boven uit als doorsnee strandslippers. Aan de onderkant zijn ze gemaakt met FitFlop's iQushion-air-foamtechnologie, met schokkussentjes op drukpunten voor non-stop comfort. Gooi een paar in je koffer en draag ze op het strand, naar de bar en waar je maar wil. Deze uitvoering versierd met schitterende microsteentjes.
Op zoek naar de perfecte mix van comfort, stijl en een vleugje glamour voor jouw zomerlook? Dan zijn de ultieme FitFlop slippers genaamd Iqushion Sparkle van Mulder Schoenen precies wat je nodig hebt! Deze prachtige witte slippers met een subtiele sprankeling zullen zonder twijfel de eyecatcher van jouw outfits zijn, en dat de hele dag door.
Dankzij de lage schachthoogte van deze slippers, kun je ze moeiteloos aantrekken en uittrekken, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu naar het strand gaat, gaat winkelen of gewoon lekker relaxt in de tuin, de FitFlop Iqushion Sparkle slippers zijn een absolute must-have voor jouw zomergarderobe. Gemaakt van hoogwaardig PU-materiaal aan zowel de buitenkant als de binnenkant, bieden deze slippers topkwaliteit en duurzaamheid die lang meegaat.
Wat deze slippers echt bijzonder maakt, is de speciale Microwobbleboard™-technologie, ontwikkeld in samenwerking met Britse biomechanici. Deze innovatieve technologie zorgt voor optimale ondersteuning en stabiliteit bij elke stap die je zet, waardoor je de hele dag door kunt genieten van comfortabele en pijnvrije voeten. FitFlop staat bekend om haar focus op comfort, kwaliteit en trendy ontwerpen, en met de Iqushion Sparkle slippers tillen ze dit naar een hoger niveau.
Met FitFlop slippers ben je verzekerd van een trendy paar schoenen en kun je genieten van een actieve levensstijl zonder pijnlijke voeten. FitFlop streeft ernaar om de comfortabelste schoenen ter wereld te creëren, en dat merk je meteen zodra je een paar FitFlop slippers draagt. Kies je voor FitFlop, dan kies je voor stijlvolle slippers, hoogwaardige kwaliteit en ultiem comfort.
Wacht niet langer en gun jezelf comfort en stijl met de FitFlop Iqushion Sparkle slippers! Bestel vandaag nog jouw paar bij Mulder Schoenen en ervaar de luxe van trendy schoenen die je er geweldig uit laten zien en fantastisch laten voelen. Geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en allure met FitFlop, omdat jij alleen het allerbeste verdient.
Met FitFlop slippers ben je niet alleen verzekerd van een modieuze look, maar ook van comfort en hoge kwaliteit. Als je gereed bent voor ultiem comfort, kies dan voor FitFlop schoenen en ervaar zelf de prachtige mix van stijl en gemak die deze slippers bieden. Je verdient immers alleen het beste!