Fitflop

Lulu Adjustable Shimmerlux Slides

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur A94 Latte Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant PU
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056099
FitFlop Lulu Adjustable Shimmerlux Slides zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele sandaal. Deze slides zijn voorzien van een verstelbare riem om de perfecte pasvorm te garanderen. De Microwobbleboard-zool van FitFlop biedt extra demping en ondersteuning voor de voeten.
Stap vol zelfvertrouwen en stijl de zomer in met de Lulu Adjustable Shimmerlux Slides van Fitflop! Deze must-have damesslippers in de prachtige kleur Latte Beige zijn de perfecte combinatie van comfort en elegantie.
Met de hoogwaardige PU buitenkant stralen deze slippers luxe uit, terwijl de voering van textiel je voeten heerlijk koel houdt op warme dagen. De rubberen zool biedt optimale grip en comfort bij elke stap die je zet, waardoor je moeiteloos de hele zomer kan genieten.
Wat deze slippers echt uniek maakt, is de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool van Fitflop. Deze innovatie, ontwikkeld door Britse biomechanici, verbetert je houding en vermindert de kans op vermoeide benen. Zeg maar dag tegen pijnlijke voeten en ervaar het comfort en de ondersteuning die deze slippers bieden.
Of je nu gaat winkelen, een dagje naar het strand gaat of gewoon lekker in de tuin ontspant, met de Lulu Adjustable Shimmerlux Slides ben je altijd op je best. Voel je zelfverzekerd en comfortabel, waar je ook bent. Fitflop gelooft dat een goed leven begint met een goede basis en daar helpen deze slippers zeker bij.
Bestel vandaag nog de Lulu Adjustable Shimmerlux Slides en omarm de zomer met een glimlach op je gezicht! Met Fitflop ervaar je het beste van beide werelden: comfort en stijl in één prachtige damesslipper. Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering. Kies voor Fitflop, kies voor een geïnspireerd leven!
Fitflop staat bekend om kwaliteit en comfort, en met de Microwobbleboard™-middenzool van deze slippers zul je niet alleen verbeterde houding ervaren, maar ook minder last hebben van pijnlijke voeten. Stap vol vertrouwen de zomer in met Fitflop en geniet van elke stap die je zet!
Kies voor de Lulu Adjustable Shimmerlux Slides van Fitflop en voeg een vleugje luxe en comfort toe aan jouw zomeroutfits. Met deze prachtige damesslippers ben je verzekerd van stijlvolle elegantie en ondersteunend comfort. Het leven is te kort voor minder dan het allerbeste, dus gun jezelf de unieke ervaring van Fitflop.
Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering - en die fundering vind je bij Fitflop. Laat elke stap die je zet een positieve impact hebben op je houding en welzijn. Kies voor Fitflop en stap met zelfvertrouwen de zomer in!