Mustang

1358316

€ 69,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur Beige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant PU and Fabric
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058646
Mustang Sneaker 1358316 met veter en praktische ritssluiting, gemaakt met een 100% synthetisch bovenwerk
Stap in stijl met de trendy Mustang 1358316 sneakers voor dames! Deze beige sneakers combineren moeiteloos comfort en stijl in één ontwerp. De lage schachthoogte zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl het materiaal van PU en textiel een perfecte mix van duurzaamheid en ademend vermogen biedt.
Deze hippe sneakers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens zeer comfortabel om de hele dag door te dragen. De rubberen zool zorgt voor de juiste grip en demping bij elke stap die je zet. Of je nu een dagje gaat shoppen in de stad of een casual uitstapje maakt met vrienden, met deze Mustang sneakers blijf je er altijd fashionable uitzien.
Mustang staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan tachtig jaar ervaring weet dit Duitse label precies hoe ze de perfecte mix van trends en comfort moeten creëren. De sneakers zijn een must-have voor elke moderne vrouw die op zoek is naar kwaliteit en stijl in één. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Mustang schoenen en voel je zelfbewust en trendy met de 1358316 beige sneakers.
Combineer ze met je favoriete jeans, jurk of rok en ga vol vertrouwen de straat op. Met Mustang schoenen ben je altijd verzekerd van een geslaagde look! Laat jezelf stralen en geef je outfit een trendy upgrade met deze prachtige sneakers. Must-have alert!
Mustang schoenen passen precies in de uitstraling van het label. Ze worden gemaakt voor dames, heren en kinderen. Mustang schoenen profiteren volop van de ervaring die dit Duitse kledingmerk de afgelopen tachtig jaar opdeed. Bij Mustang schoenen staat de natuurlijkheid en originaliteit van het ontwerp altijd op de voorgrond. De prijs/kwaliteitsverhouding van Mustang schoenen is daarbij altijd prima in orde. Net als de pasvorm en duurzaamheid van deze hippe schoenen. Voel je zelfbewust en trendy op de Mustang 1358316 beige sneakers!