Saucony

Shadow 5000

€ 135,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Grey/brown
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059033
Saucony Shadow 5000. Bij het debuut van deze schoen in onze hardlooplijn in de jaren 80 stond de prestatie centraal, maar nu gaat het allemaal om looks en comfort. De Shadow 5000 beschikt over beide ruimschoots en zorgt ervoor dat je helemaal meedoet in de wereld van de sneakers met deze trendy kleurstellingen.OVERZICHTEen klassiek bovenwerk van mesh en suèdeVeters aan de voorzijde met snelveters in het midden en veterogen bovenEen zacht aanvoelende voering in de kraag en bij de tongTECHNOLOGIESchokabsorberende EVA-tussenzoolXT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel voor goede grip
Stap in stijl met de Shadow 5000 sneakers van Saucony! Deze tijdloze sneakers combineren suède en mesh in een trendy grey/brown kleurencombinatie die direct je outfit naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik of wilt opvallen tijdens een avondje uit, deze sneakers hebben het allemaal.
De Shadow 5000 sneakers bieden niet alleen stijl, maar ook het perfecte evenwicht tussen comfort en duurzaamheid. Met een lage schachthoogte en een voering van textiel, zijn elke stap die je zet een feestje voor je voeten. De rubberen zool zorgt voor goede grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt blijven lopen.
Saucony is een merk dat leeft voor de toekomst en streeft naar een duurzamere wereld. Door het gebruik van recyclebare materialen, zoals in de Shadow 5000 sneakers, draag je bij aan een groenere toekomst. Het merk heeft ambitieuze doelen gesteld, zoals het gebruik van 90% gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen in al hun producten tegen 2025. Door te investeren in Saucony ben je niet alleen verzekerd van stijl en comfort, maar draag je ook bij aan een schonere planeet.
WE LEVEN VOOR DE TOEKOMST - EN WE WETEN DAT DE KEUZES DIE WE VANDAAG MAKEN VAN INVLOED ZIJN OP ONS TOEKOMSTBEELD. WERKEN NAAR EEN DUURZAMERE PLANEET BETEKENT GEWOON DAT WE ONSZELF INSPANNEN ALLES VOORTDUREND BETER TE GAAN DOEN. DOE MEE MET ONZE UITDAGING OM ONSZELF TE VERBETEREN. RECYCLEBARE MATERIALEN. We hebben duurzaamheidsdoelen opgesteld zodat we onszelf steeds weer blijven uitdagen.
Ben jij klaar om een verschil te maken en bewust te kiezen voor duurzame producten? Bestel vandaag nog je eigen paar Saucony Shadow 5000 sneakers en wandel vol vertrouwen de groenere toekomst tegemoet. Laten we samen een positieve impact maken op de wereld en streven naar een betere en duurzamere planeet. Durf jij het aan? Let's make a difference together!