Skechers

Uno Stand on Air 73690

€ 89,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
Skechers Street™ Uno - Stand on Air hebben een klassiek comfort met een frisse update. Deze veterschoen heeft een glad geperforeerd synthetisch ‘Durabuck’ bovenwerk met een air-cooled memory foam binnenzool en een Skech-Air zichtbare luchtgedempte tussenzool en een flexibele rubberen grip buitenzool.
Op zoek naar een sportieve sneaker die jouw comfort én stijl naar een hoger niveau tilt? Dan is de Mulder Schoenen Uno Stand on Air 73690 dé keuze voor jou! Deze trendy dames sneaker combineert een stoer design met ultiem draagcomfort, zodat jij de hele dag door kunt stralen.
Het hoogwaardige Durabuck materiaal van deze schoen zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor langdurige kwaliteit. De opvallende rode kleur geeft de schoen een dynamische look waarmee jij zeker de show zult stelen. De lage schachthoogte zorgt ervoor dat de sneaker perfect aansluit op jouw voeten, wat een casual en sportieve uitstraling creëert.
Wat deze sneaker echt bijzonder maakt, is de comfortabele voering van textiel en de Air-Cooled Memory Foam binnenzool. Deze innovatieve technologie zorgt voor optimale ondersteuning en demping, waardoor jouw voeten altijd in een comfortabel klimaat blijven. De rubberen profielzool met luchtkussens in de tussenzool biedt maximale schokabsorptie en beschermt je voeten tegen harde ondergronden.
Als onderdeel van het duurzame merk Skechers draag je met deze sneaker ook bij aan een groenere planeet. Het bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je niet alleen een fashion statement maakt, maar ook een positieve impact hebt op het milieu. Bij Skechers staat mensenrechten hoog in het vaandel, van de fabrieken tot de leveranciers en medewerkers. Bij Skechers draait alles om comfort, zorg en respect voor iedereen.
Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de Mulder Schoenen Uno Stand on Air 73690. Voeg deze must-have sneaker nu toe aan je garderobe en maak je klaar voor een modieus avontuur! Aarzel niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen paar en zet een trendy stap in de wereld van Skechers. Zo maak je niet alleen jezelf blij, maar draag je ook bij aan een betere wereld! Echt iets om trots op te zijn. Let's go green together!