SUN68

Ally Color Explosion

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Porcellana
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058892
Sun 68 Ally Color Explosion
Hey daar! Ben jij op zoek naar de perfecte sneakers die jouw outfit laat stralen? Dan zijn de Ally Color Explosion sneakers van Sun68 precies wat je nodig hebt! Deze trendy schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die graag in het middelpunt van de belangstelling staan en er stijlvol uit willen zien.
De mix van leer, textiel en polyurethaan maakt deze sneakers van uitmuntende kwaliteit en geeft ze een luxe uitstraling. De prachtige porseleinwitte kleur voegt een frisse en moderne touch toe aan elke look. Dankzij de lage schachthoogte zijn deze sneakers veelzijdig en eenvoudig te combineren met verschillende outfits.
De zachte textielen voering zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de rubberen zool voldoende grip en stabiliteit biedt tijdens het dragen. De unieke mix van leer en textiel aan de buitenkant geeft deze schoenen een interessante textuur die zeker de aandacht zal trekken.
Sun68 is een toonaangevend Italiaans casual kledingmerk dat oog heeft voor detail en hoogwaardige materialen. Ze willen zich onderscheiden van de traditionele mode en inspiratie bieden aan alledaagse mensen. Als jij op zoek bent naar sneakers die niet alleen comfortabel en van hoge kwaliteit zijn, maar ook een opvallend statement maken, dan zijn de Ally Color Explosion sneakers van Sun68 jouw perfecte match!
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze top sneakers en geef jouw outfit een kleurrijke boost. Laten we samen stralen! ✨
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Ontdek het ruime assortiment aan Sun68 schoenen en maak een fashion statement met deze opvallende sneakers met expressieve kleuren.