SUN68

Tom Fluo

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058891
De Tom Fluo heren sneaker is een duurzaam en opvallend item. De sneaker is gemaakt van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan. Hierdoor heeft het een sportief uiterlijk en biedt het een verbeterd draagcomfort rond de hiel. Daarnaast heeft de schoen een rubberen loopzool met noppen-profiel voor betere grip. Het dempende voetbed is gemaakt van foam en kan worden verwijderd, zodat eigen steunzolen kunnen worden gebruikt.
Hey jij!
Op zoek naar een paar statement sneakers waarmee je gegarandeerd de show steelt? Dan zijn de Tom Fluo sneakers van Sun68 echt iets voor jou! Deze opvallende eyecatchers combineren een retro uitstraling met een moderne twist en zijn verkrijgbaar in de meest levendige en kleurrijke tinten die er zijn. Als jij graag in de spotlights staat, dan zijn deze sneakers absoluut een must-have!
De Sun68 Tom Fluo sneakers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en polyurethaan, wat zorgt voor een perfecte mix van stijl en comfort. Het luxe leren en textielen bovenwerk zorgt voor een chique uitstraling, terwijl de navy blue kleur je een veelzijdige en stijlvolle look geeft die geschikt is voor elke gelegenheid.
Wat deze sneakers extra bijzonder maakt, is dat ze zowel geschikt zijn voor dames als heren. Dames stralen in deze opvallende sneakers terwijl heren met hun kleurrijke uitstraling altijd stijlvol voor de dag komen. Sun68, het Italiaanse merk achter deze geweldige sneakers, staat bekend om zijn oog voor detail en hoogwaardige materialen. De Tom Fluo sneakers weerspiegelen het unieke en creatieve karakter van het merk.
Laat je inspireren door het fantastische design en de opvallende kleuren van de Sun68 Tom Fluo sneakers en maak vandaag nog een fashion statement waar je trots op kunt zijn. Ben jij klaar om de show te stelen met deze geweldige sneakers? Wees uniek, wees opvallend en zet vandaag nog de stap naar een stijlvolle en gedurfde look!
Sun68, het Italiaanse merk voor vrijetijdskleding, ontwerpt schoenen en kleding met bijzondere aandacht voor details en materialen. Maak je outfit compleet en val op met de unieke en opvallende Sun68 Tom Fluo sneakers!
Ben jij klaar om indruk te maken en je stijl naar een hoger niveau te tillen met deze unieke Sun68 Tom Fluo sneakers? Bestel ze vandaag nog en maak je op voor een dosis opvallende stijl!
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Bij Schuurman Schoenen ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment Sun68 schoenen. Sun68 is een Italiaans merk dat zich onderscheidt door unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen. Ga voor een fashion statement en kies voor Sun68!
Maak je op voor een trendy en kleurrijke look met de Sun68 Tom Fluo sneakers. Maak vandaag nog jouw outfit compleet en laat je persoonlijkheid stralen met deze eyecatchers!