Timberland

Amalfi Vibes Slide

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Soil
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering artificial leather
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058991
Timberland Amalfi Vibes Slide scoort serieuze stijlpunten als het aankomt op comfort, stijl én ruimte voor je voeten om te ademen. Dit model heeft een bovenwerk gemaakt van Premium Timberland® Leather, een voering van synthetisch suède en een EVA-tussenzool.Bovenwerk van Premium Timberland® Leather. Timberland is lid van de Leather Working Group en ondersteunen de verantwoorde productie van leer.Voering van synthetisch suèdeEVA-tussenzoolRubberen buitenzool
Stap in stijl en comfort met de Timberland Heren Amalfi Vibes Slide in de prachtige kleur soil. Deze trendy slippers zijn perfect voor de moderne man die houdt van kwaliteit en duurzaamheid.
Met het bovenwerk van echt leer straal je luxe en duurzaamheid uit, terwijl de voering van imitatieleer zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel. De lage schachthoogte geeft je voeten alle bewegingsvrijheid die ze nodig hebben, of je nu een ontspannen dagje op het strand doorbrengt of een stadswandeling maakt.
De rubberen zool van de Amalfi Vibes Slide biedt optimale grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt gaan. Of je nu onderweg bent voor een dagje uit of gewoon lekker wilt relaxen in de tuin, deze slippers zijn perfect voor elke gelegenheid.
Timberland staat al sinds 1952 bekend om haar toewijding aan duurzaamheid en het beschermen van onze planeet. Met de Amalfi Vibes Slide draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar geniet je ook van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Ga voor stijl en comfort met deze must-have slippers voor heren.
Kies voor de Timberland Heren Amalfi Vibes Slide in soil en ontdek de wereld van duurzame mode en comfort. Bestel ze vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit!
Laat samen met Timberland de toekomst een stukje groener kleuren en geniet van comfortabele stijl met een positieve impact op onze planeet. #MulderSchoenen #Timberland #Duurzaamheid #ComfortabeleStijl
[Paragrafen]