Timberland

Maple Grove Oxford Knit Lace Up

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering ReBOTL
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058907
Timberland Maple Grove Oxford Knit lace up sneaker. Een sneaker die zowel comfortabel als stijlvol is. Deze sneaker heeft een voering die bestaat uit ReBOTL-materiaal, dat minimaal 50% gerecycled plastic bevat en is voorzien van een rubberen tussenzool.Bovenwerk Textiel/ en leerVetermodel voor een nauw aansluitende pasvormRubberen tussenzool55% van het rubber van de buitenzool is afkomstig van boerderijen die werken met regeneratieve landbouwmethodes.
Hey jij daar! Op zoek naar comfortabele en stijlvolle herensneakers? Dan is de Maple Grove Oxford Knit Lace Up van Timberland de perfecte keuze voor jou!
TIMBERLAND, een merk dat zich sinds 1952 inzet voor het beschermen van de wereld, staat bekend om zijn duurzame aanpak. Met deze sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een schonere planeet.
De Maple Grove Oxford Knit Lace Up sneakers zijn uitgevoerd in een tijdloos navy blauwe kleur die eenvoudig te combineren is met verschillende outfits. De lage schachthoogte geeft een casual en sportieve uitstraling, terwijl de ReBOTL voering duurzaamheid en comfort garandeert. De rubberen zool zorgt voor goede grip en stabiliteit, terwijl het gebruik van textiel/leer aan de buitenkant kwaliteit en stijl biedt.
Of je nu een stadswandeling maakt, een dagje uit bent met vrienden of gewoon ontspannen wilt relaxen, met de Maple Grove Oxford Knit Lace Up sneakers zie je er altijd goed uit. Deze must-have schoenen van Timberland passen bij elke gelegenheid en voegen een vleugje stijl toe aan je look.
Ben jij klaar om een statement te maken met je schoenen? Kies voor de Maple Grove Oxford Knit Lace Up van Timberland en draag bij aan een betere toekomst. Optimaal genieten van fashion en functionaliteit, terwijl je de planeet een handje helpt. Gegarandeerd een goede keuze!
Voel jij je betrokken bij duurzaamheid, maar weet je niet waar te beginnen? Timberland richt zich al sinds 1952 op het beschermen van de wereld. Ook jij kunt een verschil maken door duurzamer te gaan leven. Laten we samen werken aan een waardevollere toekomst.
Dus aarzel niet langer, voeg deze trendy en duurzame schoenen toe aan je collectie en maak een verschil, stap voor stap, voor een groenere aarde! #Timberland #Milieuvriendelijkheid #ComfyStyle
Klaar om jouw fashion statement te maken en tegelijkertijd de wereld een stukje mooier te maken? Bestel nu de Maple Grove Oxford Knit Lace Up sneakers en stap in de wereld van duurzaamheid en stijl! Make a difference with Timberland!