Vans

Old Skool

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur CJL1 - Iceberg Green
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058893
VANS Old Skool is een lage veterschoen die als eerste de iconische zijstreep had. Het bovenwerk is van Suéde en canvas en gevoerd met een combinatie van imitatieleer en textiel. De gewatterde enkelkraag zorgt voor een zacht gevoel rond de enkel en hiel.Het foam-voetbed biedt een fijne demping. Dit model heeft verstevigde teenstukken ter voorkoming van slijtage en de kenmerkende buitenzool met wafelprofiel van Vans voor een stevige grip.
Ben jij op zoek naar een paar iconische sneakers die niet alleen super cool ogen, maar ook verrassend comfortabel zijn? Dan zijn de Vans Old Skool sneakers in de prachtige Iceberg Green kleur absoluut jouw nieuwe favoriet! Deze must-have sneakers combineren hoogwaardig suède en canvas, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een unieke uitstraling geeft.
Met een lage schachthoogte en comfortabele textielvoering zijn de Vans Old Skool sneakers perfect voor dagelijks gebruik. De stevige rubberen zool biedt voldoende grip en ondersteuning, waardoor vermoeide voeten definitief verleden tijd zijn. Of je nu een skateboarder, streetstyle liefhebber of fashionista bent, met deze sneakers maak je zeker een statement waar je ook gaat.
Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de trendy Iceberg Green kleur die moeiteloos bij elke outfit past. Of je nu gaat voor een casual jeans of een trendy jurkje, met de Vans Old Skool sneakers zit je altijd goed. De iconische Sidestripe en het Off The Wall-logo geven deze schoenen een unieke en herkenbare uitstraling die je nergens anders zal vinden.
Vans staat bekend om zijn stoere ontwerpen en rubberen zolen, met een rijke geschiedenis in de skateboardwereld. De Old Skool sneakers zijn een klassiek model dat nooit uit de mode raakt en geliefd is bij skateboarders over de hele wereld. De geschiedenis van dit merk begon met skateboarders die in het zonnige Zuid-Californië werden gespot met de ruige ontwerpen en rubberen zolen van Vans sneakers.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze iconische sneakers toe aan je collectie en beleef zelf de unieke Vans-stijl! Bestel ze vandaag nog en laat jezelf stralen met deze trendy must-have schoenen. Laten we teruggaan naar de oude stijl met de Vans Old Skool sneakers! Koop ze nu en maak deze zomer een statement. #VansStyle
SKATEBOARDERS DIE GROOT FAN WAREN VAN DE RUIGE DESIGNS EN RUBBEREN ZOLEN VAN DE SNEAKERS, WERDEN DOOR HEEL ZUID-CALIFORNIË MET VANS GESPOT. Het Off The Wall-logo van Vans werd geïntroduceerd in 1976. De Vans #36, de Old Skool, deed zijn intrede en werd gekenmerkt door de nu zo herkenbare Vans Sidestripe. De Old Skool was Vans’ eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor extra stevigheid en duurzaamheid. Dit simpele tekeningetje van Paul Van Doren groeide uit tot het onmiskenbare designelement van het Vans-merk. Veel geliefd door skateboarders en BMX'ers werden de Vans Classic Slip-Ons popul