Woden

Ydun Icon Glitter

€ 109,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058631
De Ydun Icon Glitter sneakers van WODEN zijn duurzaam en trendy. Ze zijn gemaakt van textiel en leer, met gerecycled polyester uit PET-flessen in het backing materiaal. De sneakers hebben een lichtgewicht PU-schuim binnenzool en een ademend WODEN-voetbed met luchtstroom. De schoenen bieden de hele dag door een comfortabele loopervaring.
Stap in de spotlights en laat je ware fashionista naar voren komen met de Ydun Icon Glitter sneakers van Woden! Deze unieke schoenen in de prachtige kleur navy multi zijn speciaal ontworpen voor dames die graag opvallen. Met verschillende tinten blauw en sprankelende glitterdetails stralen deze sneakers een speelse en glamoureuze look uit die je nergens anders zult vinden.
De Ydun Icon Glitter sneakers hebben een lage schachthoogte en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals textiel en leer, wat zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit. De zachte textielen voering houdt je voeten de hele dag comfortabel, terwijl de EVA-zool zorgt voor optimale schokdemping. Zo kun je niet alleen fashionable zijn, maar ook de hele dag comfortabel en praktisch rondlopen.
Deze trendy sneakers behoren tot het innovatieve merk Woden, een Scandinavisch sneakermerk met een groene voetafdruk. Woden staat bekend om zijn hoogwaardige materialen, Scandinavisch design en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze sneakers worden met zorg ontworpen door gepassioneerde mensen die geloven in producten en mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie staan centraal in het DNA van Woden, waardoor onze sneakers tot in elk detail zijn ontworpen voor de urban levensstijl van vandaag.
Laat jezelf zien en straal uit wie je echt bent met de Ydun Icon Glitter sneakers van Woden! Bestel ze vandaag nog en geef jouw outfit de perfecte finishing touch. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met Woden - een groene voetafdruk. Sluit je aan bij de Woden-familie en laat jouw persoonlijkheid spreken met deze unieke schoenen!
Welkom in de trendy wereld van Woden, waar je met deze geweldige Ydun Icon Glitter sneakers ongetwijfeld de aandacht zult trekken! Maak een statement en laat je stijlvolle kant zien met deze comfortabele en duurzame sneakers, perfect voor jouw actieve levensstijl. Met Woden hoef je niet te kiezen tussen stijl en comfort - je kunt beide hebben in één schoen. Schitter en straal met de Ydun Icon Glitter sneakers, een absolute must-have voor alle moderne vrouwen die streven naar een unieke en onderscheidende look. Doe mee met de beweging en ontdek de wereld van Woden-sneakers vandaag nog!
WODEN is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen die geloven in de kracht van producten en mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie staan centraal in het DNA