MZT Blithe - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Textiel
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034982
Womens Casual
Ben jij op zoek naar schoenen die niet alleen modieus, maar ook comfortabel zijn? Zoek dan niet verder! Mulder Schoenen heeft het perfecte paar voor jou: de MZT Blithe - D. Deze schoenen zijn niet alleen trendy, maar bieden ook het vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit waar Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, om bekend staat.
Met een frisse en levendige lichtgroene kleur, brengt de MZT Blithe - D direct een vleugje energie in je outfit. De textiel voering zorgt voor een ademend gevoel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. Zowel de buitenkant als de zool zijn gemaakt van textiel, wat de schoenen lichtgewicht maakt en zorgt voor een flexibele pasvorm.
Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of gewoon een casual avondje uit hebt gepland, deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid. De MZT Blithe - D is speciaal ontworpen voor dames en heeft een artikelnummer van 00034982.
Clarks is al sinds 1825 een pionier in de schoenenindustrie. Als internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen, weet Clarks wat belangrijk is voor de moderne vrouw zoals jij. Actuele modetrends worden bij Clarks gecombineerd met vakwerk, wat resulteert in schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Laat de wereld zien dat je klaar bent om uit te blinken met de MZT Blithe - D. Deze schoenen zullen niet alleen je voeten verwennen, maar ook je hele uitstraling naar een hoger niveau tillen. Twijfel niet langer en geef jezelf het cadeau van ultiem comfort en stijl met de MZT Blithe - D van Mulder Schoenen. Bestel ze nu en maak je outfit compleet met deze must-have schoenen!