MZT Liberty - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Textiel
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034983
Womens Boots
De MZT Liberty - D is dé schoen waar je als moderne en modebewuste dame naar op zoek bent! Met zijn trendy navy print is deze schoen perfect om je outfit een stijlvolle upgrade te geven. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon een wandeling maakt in de stad, met deze schoenen ben jij altijd on-trend.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Als je investeert in een paar Clarks, weet je dat je een schoen krijgt die met liefde en oog voor detail is gemaakt. Clarks is namelijk 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen. Ze zijn al sinds 1825 bezig met het maken van schoenen en weten dus als geen ander hoe ze de perfecte schoen moeten creëren.
Maar deze schoen is niet alleen maar mooi en comfortabel, hij heeft ook nog eens een geweldige voering en buitenkant van textiel. Dit zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door kunnen ademen en je geen last krijgt van zweetvoeten. Daarnaast heeft de zool ook een textiele structuur, wat zorgt voor extra grip en comfort bij elke stap die je zet.
Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje uitgaat, met de MZT Liberty - D ben je verzekerd van comfort en stijl. Het artikelnummer van deze schoen is 00034983, dus je kunt hem gemakkelijk terugvinden in ons assortiment.
Clarks is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Ze staan bekend om hun vakwerk, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staat de combinatie van actuele modetrends en traditioneel vakmanschap centraal. Daarom zijn hun ontwerpen altijd vernieuwend, fris en perfect afgestemd op de behoeften van de moderne vrouw.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de MZT Liberty - D en ervaar het comfort, de stijl en de kwaliteit waar Clarks bekend om staat. Bestel nu en maak van elke dag een modieuze en comfortabele dag!