El Naturalista

N5117 Leaves

€ 129,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058869
Duurzame sandalen van El Naturalista, genaamd N5117 Leaves, gemaakt van NAPPA leer in een Jade kleur. De voering en buitenkant zijn ook van leer, terwijl de zool een combinatie van softlight en rubber is. De lage schachthoogte maakt ze comfortabel voor dames. El Naturalista gebruikt gerecyclede zolen en componenten, produceert in Spanje en Marokko met groene energie en verpakt hun producten in eco/upcycled materialen.
Stap in de wereld van duurzame mode met de prachtige El Naturalista N5117 Leaves in de stijlvolle jade kleur. Deze trendy damesschoenen stralen elegantie uit en zijn gemaakt van hoogwaardig nappa leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Hierdoor bieden ze niet alleen duurzaamheid, maar ook ultiem comfort - een perfecte combinatie om jouw eigen stijl te laten stralen.
Met een stijlvolle lage schachthoogte geven deze schoenen jou een verfijnde uitstraling die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje uit gaat of naar je werk, met de El Naturalista N5117 Leaves loop je altijd in stijl en comfort. De softlight en rubber zool zorgen ervoor dat je moeiteloos de hele dag kunt blijven lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.
El Naturalista houdt zich bezig met duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en energiebronnen. Ze streven naar het gebruik van de meest milieuvriendelijke, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen, verminderen het gebruik van giftige stoffen en zetten zich in voor duurzaamheid als waarde die hun merk leidt.
Kies voor El Naturalista en ervaar het verschil van comfortabele, duurzame en trendy schoenen die met zorg zijn gemaakt. Laat zien dat je fashion en duurzaamheid kunt combineren en maak een positieve impact op jouw look en op de wereld om je heen. Ga voor de El Naturalista N5117 Leaves en loop vol zelfvertrouwen de deur uit, wetende dat je kiest voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid.
- Duurzame mode met elegantie en comfort
- Gemaakt van hoogwaardig nappa leer in jade kleur
- Geschikt voor elke gelegenheid met verfijnde uitstraling
- Softlight en rubber zool voor moeiteloos lopen
- Milieuvriendelijke materialen en energiebronnen
- Comfortabel, duurzaam en trendy design
Ervaar zelf het verschil van El Naturalista en voeg een vleugje duurzaamheid en stijl toe aan jouw look met de N5117 Leaves. Kies voor kwaliteit, comfort en een positieve impact op de wereld met deze prachtige damesschoenen. Sustainability, comfort en kwaliteit zijn de kernwaarden waarmee El Naturalista jouw stappen wil verrijken.