El Naturalista

N5796 Balance

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Nee
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight met kurk
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055572
De N5796 Balance van El Naturalista is een duurzame damesschoen met een grijze kleur en piedra accenten. De schoen heeft een voering en buitenkant gemaakt van leer en een zool gemaakt van softlight met kurk, wat het comfort verhoogt. El Naturalista is een duurzaam merk dat gerecyclede zolen en componenten gebruikt, haar productie in Spanje en Marokko heeft en groene energie en verpakkingen van eco/upcycled componenten gebruikt.
Hey jij! Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle schoen die ook nog eens goed is voor het milieu? Dan heb ik dé perfecte schoen voor jou: de El Naturalista N5796 Balance!
Laat me je meenemen naar een wereld waar comfort, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen. De El Naturalista N5796 Balance in de kleur grijs, genaamd Balance, is gemaakt van hoogwaardig leer zowel aan de buiten- als binnenkant. Het asymmetrische ontwerp geeft een speelse en unieke uitstraling, terwijl de grijze kleur zorgt voor een subtiele luxe. Dit maakt de schoen perfect te combineren met elke outfit, van casual tot chique.
Maar dat is nog niet alles! De zool is vervaardigd uit softlight materiaal met kurk, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. Ideaal voor wanneer je veel onderweg bent en geen pijnlijke voeten wilt. Daarnaast heeft El Naturalista duurzaamheid als kernwaarde, wat je merkt aan elk detail van deze prachtige schoen. Door te kiezen voor El Naturalista draag je bij aan een betere wereld terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet.
De El Naturalista N5796 Balance is niet zomaar een schoen, het is een statement. Het merk staat bekend om hun unieke designs en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk paar schoenen wordt met zorg behandeld tijdens het productieproces, waardoor je kunt genieten van comfortabele schoenen die lang meegaan.
Wacht niet langer en kies nu voor comfort, duurzaamheid en stijl met de El Naturalista N5796 Balance! Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van mode en verantwoordelijkheid. Bekijk ook zeker het brede assortiment van El Naturalista en vind jouw favoriete paar schoenen die perfect bij jou passen.
Geïnspireerd door de natuur en met een groot gevoel voor wat de hedendaagse modeliefhebber wil dragen, creëren de ontwerpers van El Naturalista schoenen die stuk voor stuk uniek en duurzaam zijn. Elk detail wordt grondig bestudeerd en het resultaat zijn schoenen met karakter. De schoenen van El Naturalista combineer je met sportieve, casual kleding in zachte, natuurlijke kleuren.
Kies nu voor schoenen die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet met El Naturalista. De wereld van El Naturalista wacht op jou. Koop vandaag nog jouw nieuwe favoriete schoenen!