El Naturalista

N5796 Balance

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Geel
Uitneembare binnenzool Nee
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight met kurk
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055572
De N5796 Balance is een duurzame dames schoen van het merk El Naturalista. Het merk staat bekend om het gebruik van gerecyclede zolen en componenten, evenals de productie in Spanje en Marokko. Daarnaast maakt El Naturalista gebruik van groene energie en verpakt het producten in eco-vriendelijke en gerecyclede materialen. Met de gele kleur en kruidengeur straalt de Balance schoen natuurlijkheid uit.
Ben je op zoek naar schoenen die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook goed zijn voor onze planeet? Dan is de El Naturalista N5796 Balance dé ideale keuze voor jou! Deze adembenemende gele instappers zijn vervaardigd uit prachtig leer, zowel aan de binnen- als buitenzijde, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid.
El Naturalista hecht grote waarde aan duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke, gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen. Met de N5796 Balance draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar geef je ook je voeten het comfort dat ze verdienen. Dit merk streeft naar duurzame productie en vermijdt het gebruik van giftige stoffen, terwijl ze meer energie uit natuurlijke bronnen halen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de zool gemaakt van softlight met kurk. De kurk zorgt voor uitstekende demping en ondersteuning, terwijl de softlight zool flexibiliteit en een lichtgewicht gevoel biedt. Of je nu de hele dag door de stad wandelt of langdurig op je voeten staat, met de N5796 Balance blijven je voeten fris en gelukkig.
Naast het comfort en de milieuvriendelijkheid zijn deze schoenen ook nog eens buitengewoon stijlvol. De vrolijke gele kleur geeft een trendy en modieuze uitstraling, perfect voor de moderne vrouw met stijlgevoel. Of je ze nu combineert met een casual jeans en top voor een relaxte look, of met een zomerjurkje voor een feestelijke gelegenheid, de N5796 Balance vormt de perfecte finishing touch voor elke outfit.
El Naturalista is een merk dat de natuur als inspiratiebron gebruikt en met zijn ontwerpen inspeelt op de wensen van de hedendaagse mode liefhebber. Het merk hecht veel belang aan ergonomie, waardoor je de hele dag door verzekerd bent van draagcomfort. Comfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel, aangezien zij elke detail van het proces zorgvuldig selecteren om te garanderen dat de schoenen comfortabel zijn en lang meegaan.
Met schoenen van El Naturalista combineer je duurzaamheid, comfort en stijl op een unieke wijze. Kies voor de N5796 Balance en wandel rond op schoenen waar je met recht trots op kunt zijn. Voel je goed voor de wereld én voor jezelf. Kom en ontdek de unieke eco-friendly design van El Naturalista en draag bij aan een stijlvolle en duurzame toekomst met de N5796 Balance in het warme Herbal geel.