El Naturalista

N722

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 1 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034327
-

Stap in de wereld van El Naturalista met de N722 enkelhoge dames schoenen in het mooie groen dat perfect bij jou past. Deze damesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en milieuvriendelijk. Het is alsof je de natuur omarmt met elke stap die je zet.

Geïnspireerd door de natuur en met oog voor wat de hedendaagse modeliefhebber wilt, creëert El Naturalista unieke en duurzame schoenen. De N722 combineert comfort, karakter en duurzaamheid op een stijlvolle manier, waardoor het een statement piece is voor elke vrouw die streeft naar stijl, comfort en een groenere levensstijl.

Ga voor een trendy en groene look met de N722 en draag ze met een zomerjurkje of een strakke jeans voor een moeiteloos trendy en duurzame uitstraling. Deze damesschoenen zijn niet alleen een mode statement, maar ook een eco-bewuste keuze die bijdraagt aan een betere wereld.

Met El Naturalista maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een statement voor een groenere toekomst. Kies bewust en draag met trots de N722, een must-have voor elke vrouw die streeft naar stijl, comfort en een duurzamer leven. Voeg een dosis stijl, comfort en duurzaamheid toe aan jouw schoenencollectie met de N722.

Kies voor El Naturalista en omarm een stijlvolle combinatie van modebewustzijn en milieuvriendelijkheid. Voeg een groen tintje toe aan elke outfit met de N722, jouw perfecte partner voor een trendy en eco-bewuste look. Maak een statement en draag schoenen die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet.

Met El Naturalista creëer je een duurzame en fashionable look die zowel je stijl als een groenere toekomst weerspiegelt. De N722 is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar comfort, stijl en duurzaamheid in één. Begin vandaag nog met het maken van een modebewuste keuze die de wereld een beetje mooier maakt.

El Naturalista schoenen hebben een natuurlijke insteek, doordat ze geïnspireerd zijn door de omgeving en gebruik maken van organische structuren en materialen. Deze stijlvolle en duurzame damesschoenen passen perfect bij sportieve casual outfits in zachte, natuurlijke kleuren. Of je nu naar een zomers feestje gaat of een dag op kantoor doorbrengt, de N722 geeft elke outfit een fashion boost.

Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de El Naturalista N722 en maak een statement voor een groenere toekomst