Nathan Lace - G

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035729
-
Wil jij de perfecte balans vinden tussen stijl en comfort? Maak kennis met de Nathan Lace - G schoenen van Mulder Schoenen. Met hun tijdloze witte kleur en lage schachthoogte zijn deze schoenen perfect voor heren die er moeiteloos stijlvol uit willen zien.
De buitenkant van de Nathan Lace - G is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De gladde textielvoering zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen vol avontuur. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de schoenen ook voorzien van een rubberen zool voor maximale grip en stabiliteit.
Clarks, de wereldwijde leider in alledaags schoeisel, heeft dit paar met liefde ontworpen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar weet je dat je kunt rekenen op vakmanschap, kwaliteit en comfort. Bij Mulder Schoenen hebben we deze schoenen geselecteerd vanwege hun tijdloze ontwerp en duurzame materialen.
Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een ontspannen dagje uit met vrienden, de Nathan Lace - G schoenen zijn de perfecte keuze. Combineer ze met een nette broek en een overhemd voor een zakelijke look, of draag ze met een jeans en een T-shirt voor een casual, maar trendy uitstraling. Met deze schoenen maak jij gegarandeerd een goede indruk.
Kies voor stijl, comfort en kwaliteit met de Nathan Lace - G schoenen van Mulder Schoenen. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in maat 40 tot 46 en zijn geschikt voor alle heren die er moeiteloos goed uit willen zien. Met hun tijdloze witte kleur en hoogwaardige materialen zijn deze schoenen een investering die je elke dag zult waarderen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw paar Nathan Lace - G schoenen vandaag nog en voeg stijl en comfort toe aan jouw schoenencollectie. Bij Mulder Schoenen staan we altijd voor je klaar om jou te voorzien van de beste schoenen die er zijn. Bestel nu en loop binnenkort rond in de stijlvolste schoenen van het seizoen.
Productspecificaties:
- Naam: Nathan Lace - G
- Kleur: Wit
- Schachthoogte: Laag
- Materiaal voering: Textiel
- Materiaal zool: Rubber
- Materiaal buitenkant: Leer
- Geslacht: Heren
- Artikelnummer: 00035729
Mulder Schoenen, jouw bron van stijl en comfort.