El Naturalista

NC55

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Rood
Artikel Nr. 00023677
-

Stap in de wereld van duurzame mode met de rode NC55 schoenen van El Naturalista. Deze trendy schoenen zijn echt een statement op zich. Met hun opvallende rode kleur en elegante hak geven de NC55 schoenen elke casual outfit direct een fashionable touch. De stevige rubberen zool met een organische structuur zorgt voor ultiem draagcomfort, terwijl het lederen bovenwerk perfect om je voet valt. Bij El Naturalista staat ergonomie centraal, waardoor je de hele dag door kunt genieten van comfort.

De rode pareltjes combineren stijl met bewustzijn. Elk detail, van de kleurkeuze tot de materialen en motieven, is zorgvuldig doordacht. Kies bewust voor de NC55 schoenen en draag bij aan een groenere toekomst. Mode en duurzaamheid gaan hand in hand met deze schoenen. Mix en match de NC55 schoenen met sportieve, casual kleding in zachte en natuurlijke kleuren voor een trendy look. Of je nu een zomerse jurk draagt of een strakke jeans, met de NC55 schoenen maak je altijd een goede indruk.

El Naturalista is een merk dat bekend staat om zijn damesschoenen met een natuurlijke insteek. Geïnspireerd door de omgeving en met oog voor detail, creëren de ontwerpers unieke en duurzame schoenen die karakter uitstralen. Elk paar is uniek en draagt bij aan een groenere wereld. Kies voor stijl en bewustzijn met de NC55 schoenen van El Naturalista. Laat zien dat fashion en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een fashion statement met deze trendy en verantwoorde schoenen. Een groenere toekomst begint bij jouw schoenenkeuze. Onderscheid je met de rode NC55 schoenen van El Naturalista!

Geïnspireerd door de natuur en met een groot gevoel voor wat de hedendaagse modeliefhebber wil dragen, creëren de ontwerpers van El Naturalista schoenen die stuk voor stuk uniek en duurzaam zijn. De stevige rubberen zool met een organische structuur wordt aangevuld met een lederen bovenzijde die je telkens als gegoten zit. Ergonomie heeft een belangrijke focus gekregen en je bent de hele dag door verzekerd van draagcomfort. Deze schoenen zien er niet enkel goed uit, ze voelen ook zo aan. Kies voor een groenere toekomst met El Naturalista!