Netley Olivia - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00033790
Womens Boots
Op zoek naar een paar schoenen dat elegantie en comfort combineert? Maak kennis met de Netley Olivia - D van Mulder Schoenen! Deze black leather beauty zal je zeker inpakken met haar tijdloze stijl en hoogwaardige materialen.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, levert met trots dit baanbrekende ontwerp. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar en een geschiedenis die teruggaat tot 1825, ben je verzekerd van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.
Het eerste wat opvalt aan de Netley Olivia - D is haar moeiteloos chique uitstraling. Het zwarte leren bovenwerk straalt elegantie uit en past perfect bij elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfrissen, deze schoen zal je er altijd op je best laten uitzien.
Maar er is meer dan alleen uiterlijk vertoon. De Netley Olivia - D is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het textielvoering biedt een zachte en ademende omgeving voor je voeten, zodat je de hele dag kunt genieten zonder irritatie. De TR-zool zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd kunt rondlopen, waar je ook bent.
Mulder Schoenen en Clarks begrijpen dat elke vrouw uniek is, daarom is de Netley Olivia - D verkrijgbaar in damesmaten. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort, omdat de schoen speciaal is ontworpen om de vrouwelijke voet perfect te ondersteunen.
Het artikelnummer 00033790 garandeert dat je een authentiek paar Netley Olivia - D in handen krijgt. Bij Mulder Schoenen krijg je altijd de echte deal, geen imitaties.
Dus waar wacht je nog op? Upgrade je schoenencollectie met de Netley Olivia - D van Mulder Schoenen. Niet alleen zie je er fantastisch uit, je zult ook genieten van het comfort van deze hoogwaardige schoen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort!