SUN68

Ally Color Explosion

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058892
-
Hey jij daar!
Wil je jouw schoenencollectie een boost geven met een echte eyecatcher? De gloednieuwe Sun68 Ally Color Explosion is precies wat je nodig hebt! Deze unieke sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met een combinatie van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Deze mix zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een luxe uitstraling aan de schoenen.
De subtiele beige kleur van de Sun68 Ally Color Explosion voegt een opvallende touch toe aan elke outfit. Met een lage schachthoogte en een rubberen zool bieden deze sneakers ultiem comfort en grip bij elke stap die je zet. Het Italiaanse casual-wear merk Sun68 staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen.
Durven af te stappen van traditionele moderegels en je eigen stijl te omarmen? Sun68 biedt je die kans met hun unieke designs. Laat jezelf stralen met een paar Sun68 sneakers en maak van elke dag een modieus avontuur! Het unieke design en de hoogwaardige materialen van Sun68 laten jouw persoonlijkheid schitteren met elke stap die je zet.
Sun68 sneakers voor dames laten je opvallen en maken een echt fashion statement. Haal vandaag nog dit nieuwe model, de Ally Color Explosion, in huis en betreed vol zelfvertrouwen de wereld. Sun68 geeft je de mogelijkheid om jouw persoonlijkheid te laten stralen met elke stap die je zet.
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste sneakers voor dames kopen? Dan zit je bij Schuurman Schoenen helemaal goed. Sun68 is een Italiaans merk met speciale aandacht voor details en materialen, waardoor elk paar schoenen eruit springt en jouw stijl compleet maakt.
Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf schitteren met de Sun68 Ally Color Explosion en maak van elke dag een modieus avontuur! Durf jij een statement te maken en je eigen persoonlijkheid te laten zien door middel van je schoenenkeuze? Kies dan voor Sun68 en laat je stijl spreken. Let's shine together!