SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker van Italiaans modemerk Sun68 is opvallend door het casual maar sportieve design. Uitgevoerd in stevig nylon met afwerking van suède panelen. De binnenkant van de sneaker is van textiel en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Ben je op zoek naar een sprankelende toevoeging aan je schoenencollectie? Dan is de Sun68 Ally Solid Nylon sneaker echt iets voor jou! Dit trendy item is nieuw in het assortiment en zal zeker je aandacht trekken. Met een lage schachthoogte en een unieke beige kleur, geven deze sneakers je een frisse en trendy uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.
De Ally Solid Nylon sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en polyurethaan. Deze combinatie zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor optimaal comfort. De Italiaanse casualwear merk Sun68 staat bekend om hun unieke aandacht voor detail en innovatieve materialen, waardoor elke stap die je zet er een met ultiem loopcomfort en grip is.
Wat deze sneaker echt uniek maakt, is de combinatie van leer en textiel aan de buitenkant. Dit zorgt voor een onderscheidende look die je onderscheidt van de massa. Of je nu gaat winkelen, een avondje uit plant of gewoon casual naar je werk wilt, met de Sun68 Ally Solid Nylon sneaker ben je altijd on-trend en vol zelfvertrouwen.
Speciaal ontworpen voor dames die graag opvallen en een statement willen maken met hun schoenen, zijn deze Sun68 sneakers een must-have item in je garderobe. Ontdek het uitgebreide assortiment bij Schuurman Schoenen en laat je stijl spreken met deze trendy en comfortabele sneakers.
Kenmerken:
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Comfortabel en duurzaam
- Unieke combinatie van leer en textiel aan de buitenkant
- Zachte textielen voering
- Rubberen zool voor optimale grip
Sun68 staat bekend om hun aandacht voor details en materialen, en de Ally Solid Nylon sneaker is daar het perfecte voorbeeld van. Maak een statement en wees een trendsetter met deze unieke en trendy schoenen voor dames.
Wil je graag opvallen en je eigen stijl laten zien met kleurrijke en expressieve sneakers? Dan is Sun68 het merk voor jou. Ontdek de nieuwste collectie bij Schuurman Schoenen en geef je look een boost met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers!
Voel je zelfverzekerd en stijlvol met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers - een perfecte combinatie van comfort, design en kwaliteit. Maak een statement en laat je stijl spreken met deze eyecatchers aan je voeten!