Fitflop

Gogh Moc Slide In Leather

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur 277 Dark Tan
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058886
FitFlop Gogh Moc Slide In Leather Men zijn klassieke leren slides slippers met twee gewatteerde verstelbare banden met snelsluiting en een ergonomisch, drukverdelende Microwobbleboard tussenzool voor extra comfort de hele dag door. Zoolhoogte : 3 CMBinnenzool : EVAMiddenzool : Original Microwobbleboard™Uitneembare binnenzool : NeeTeenstuk : SuèdeMateriaal buitenzijde : LederPatroon buitenzijde : Effen
Upgrade je schoenencollectie met de nieuwste toevoeging: de Gogh Moc Slide In Leather slippers van Fitflop! Deze stijlvolle en comfortabele slippers zijn speciaal ontworpen voor heren en zullen zeker indruk maken. Met een elegante kleur van 277 Dark Tan en een lage schachthoogte zijn deze slippers niet alleen trendy, maar ook veelzijdig in te zetten.
De Gogh Moc Slide In Leather slippers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, waardoor ze een luxe uitstraling hebben en duurzaam zijn. De PU-zool biedt comfort en ondersteuning bij elke stap die je zet. Fitflop staat bekend om zijn comfortabele en modieuze slippers, en met de unieke Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit hebben ze de perfecte mix van stijl en comfort weten te realiseren.
Fitflop gelooft dat een goed leven begint met een goede fundering, en daarom zijn hun slippers voorzien van de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool. Deze zool zorgt niet alleen voor een verbeterde houding, maar ook voor meer plezier in het leven. Stap vol vertrouwen de dag in met de Gogh Moc Slide In Leather slippers van Fitflop en ervaar zelf de perfecte combinatie van mode en gemak.
Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik, de Gogh Moc Slide In Leather slippers zijn een absolute aanwinst voor elke herengarderobe. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en geef je voeten de aandacht en ondersteuning die ze verdienen met Fitflop!
Fitflop staat voor comfort en stijl voor het hele gezin. Dankzij de unieke Microwobbleboard™-middenzool bieden de slippers niet alleen ondersteuning, maar zorgen ze ook voor een verbeterde houding en meer plezier in het leven. Met een ruime collectie aan slippers, schoenen, sandalen en laarzen is er voor ieder wat wils. Upgrade nu je schoenencollectie met de Fitflop Gogh Moc Slide In Leather en stap vol vertrouwen de dag in!