Sebago

Portland Flesh Out

€ 169,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Sebago
Kleur Brown cognac
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059083
-
Stap in stijl met de fonkelnieuwe Portland Flesh Out instappers van De Mulders, een exclusieve toevoeging aan jouw garderobe! Deze tijdloze instappers voor heren belichamen elegantie en comfort op een unieke en inspirerende manier.
Geïnspireerd door Amerindiaanse tradities, zijn deze schoenen gemaakt van hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als buitenkant, wat zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid en kwaliteit. De klassieke bruin cognac kleur voegt een stijlvolle en veelzijdige uitstraling toe die perfect is voor elke gelegenheid.
Met een lage schachthoogte en een comfortabele rubberen zool bieden de Portland Flesh Out instappers het ultieme comfort en ondersteuning. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of een avondje uit, met deze veelzijdige schoenen maak je altijd een goede indruk.
Sebago, een internationaal merk met Amerikaanse roots, staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige materialen. Deze instappers zijn opnieuw een meesterwerk van dit gerenommeerde merk. Met De Mulders ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau.
Maine, USA. De groene vlaktes, flamboyante kleuren en ruige kusten hebben Sebago geïnspireerd om authentiek Amerikaans handgemaakt schoeisel te produceren. Voeg vandaag nog deze prachtige Portland Flesh Out instappers toe aan je garderobe en ervaar de unieke stijl en comfort van Sebago!
Ben jij klaar om jezelf te onderscheiden met de Portland Flesh Out instappers? Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoeisel! Deze instappers zijn een stap naar een stijlvolle toekomst. Bestel nu en ervaar de unieke stijl en comfort van Sebago!
Ontstaan in Maine, USA, is Sebago een internationaal merk geworden met een rijke geschiedenis en een passie voor vakmanschap en kwaliteit. Met de Portland Flesh Out instappers haal je een stukje van deze Amerikaanse heritage in huis. Voeg deze unieke schoenen toe aan je collectie en ervaar de perfecte mix van stijl en comfort!