Teva

Olowahu

€ 34,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Teva
Kleur Mix Black on black
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant 100% Gerecycled Polyester
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059059
TEVA Olowahu. De kunstzinnige details op de banden en de elegante sluiting maken deze klassieke instapsandaal buitengewoon.Perfect voor: de hele dag, in de stadSneldrogend band van gerecycled plastic met traceerbaar, verifieerbaar REPREVE®-polyestergaren van Unifi® ondersteunt je voet en kan tegen een stootjeDe dempende Mush®-bovenzool vormt zich naar je voet voor ongekend comfortMiddenzool van 30% gerecyclede EVA biedt maximaal, lichtgewicht comfortDe lichtgewicht buitenzool van EVA-schuim houdt je tred lichtBehandeld met Life Natural, een antigeurbehandeling op basis van pepermuntDuurzaamheidsinitiatief(ven): vegan; band van gerecycled plastic met traceerbaar, verifieerbaar REPREVE®-polyestergaren van Unifi®Gewicht per schoen voor maat 38 (dames) 85 g
Stap in de wereld van moderniteit, stijl en duurzaamheid met de nieuwe Olowahu slippers van Teva! Deze Mix Black on black slippers zijn een absolute must-have voor jou als je op zoek bent naar comfort, stijl en milieubewustzijn. De lage schachthoogte en zachte textielen voering zorgen voor een heerlijk draagcomfort, terwijl de EVA-zool lichtgewicht stappen en ultiem loopgemak biedt.
De buitenkant van deze slippers is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor je niet alleen bijdraagt aan je eigen stijl, maar ook aan een duurzamere wereld voor ons allemaal. Bij Teva weten we dat duurzaamheid en een positieve impact op de wereld cruciaal zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten bijdragen aan een groenere planeet en ethische productie.
Hier bij Teva zetten we ons in om de bredere impact van ons bedrijf op onze klanten, medewerkers, gemeenschappen en het milieu te begrijpen. We streven ernaar om duurzame bedrijfspraktijken te bevorderen en dat is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. Onze inzet voor milieubewuste producten en ethische productie is de kern van ons merk.
Kies voor Teva en kies voor stijl, comfort en duurzaamheid. Maak vandaag nog een bewuste keuze voor een betere planeet en sluit je aan bij onze missie om de wereld groener en duurzamer te maken, zonder in te leveren op stijl. Steun Teva in hun inzet voor duurzaamheid en laat zien dat jij én de planeet alleen het beste verdienen. Doe mee met de beweging, kies voor Teva!
Maak een statement met de Olowahu slippers van Teva en toon je toewijding aan stijl, comfort en duurzaamheid. Deze slippers zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een uiting van jouw commitment aan een betere wereld voor iedereen. Ga voor de Olowahu slippers en draag bij aan een groenere planeet met een stijlvolle twist!