Teva

Tirra leather

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Teva
Kleur Honey brown
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059058
TEVA Tirra letaher voor dames is zeer multifunctioneel; de sandaal is helemaal afgestemd op jouw voet en is waanzinnig comfortabel tijdens al je avonturen.Perfect voor: dagtochten, lichte wandelingen, in de stad, de hele dagHoogwaardig bovenstuk van rijk, soepel leer voor een luxueuze uitstralingMet de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je de sandaal vlot aan en uit, en kun je de pasvorm perfect afstellenDe dempende Shoc Pad? in de hiel absorbeert schokken wanneer je dat het hardst nodig hebtDe voorgevormde EVA-middenzool geeft je voetholte de ondersteuning die gewone sandalen niet bieden; de nylon tussenzool stabiliseert en ondersteunt de voet op een oneffen ondergrondDe robuuste buitenzool van Spider Rubber is bijzonder slijtvast en biedt een goede gripBehandeld met Life Natural, een antigeurbehandeling op basis van pepermuntDuurzaamheidsinitiatief(ven): het leer komt van leerlooierijen die door de Leather Working Group zijn gecertificeerd. Deze groep heeft als missie om duurzame en geschikte milieuvriendelijke bedrijfspraktijken in de leerindustrie te bevorderenGewicht per schoen voor maat 38 (dames) 234 g
Ben jij op zoek naar de perfecte mix van comfort, stijl en duurzaamheid? Dan zijn de gloednieuwe Teva Tirra Leather sandalen in de prachtige kleur Honey Brown precies wat jij nodig hebt! Speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar veelzijdige en modieuze schoenen, bieden deze eyecatchers de ideale combinatie van kwaliteit en looks.
Met een lage schachthoogte zorgen de Tirra Leather sandalen voor een comfortabele pasvorm, ideaal voor lange zomerse dagen. Het hoogwaardige leer aan de buitenkant van de sandalen biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een luxe uitstraling waar je zeker mee zult opvallen. De voering van textiel houdt je voeten fris en comfortabel, terwijl de rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit op elke ondergrond.
Of je nu een dagje naar het strand gaat, een citytrip plant of gewoon lekker wilt rondwandelen in de stad, met de Tirra Leather sandalen loop je altijd in stijl. De Honey Brown kleur is makkelijk te combineren met allerlei outfits en geeft elke look een speelse touch.
Door te kiezen voor de Tirra Leather sandalen van Teva maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor comfort, stijl en duurzaamheid. Hier bij Teva zetten we ons in om inzicht te krijgen in de bredere impact van ons bedrijf op onze klanten, medewerkers, gemeenschappen en het milieu. We werken samen met meer dan 9.500 bedrijven in 's werelds grootste initiatief op het gebied van duurzaam ondernemen. Als onderdeel van het Global Compact van de Verenigde Naties streven we er elke dag naar om een positieve impact te maken.
Bestel vandaag nog jouw paar Teva Tirra Leather sandalen en stap de zomer in met stijl en een goed gevoel. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor duurzaamheid. Kies voor Teva, kies voor een groenere planeet! #WalkWithTeva
- Gloednieuwe Teva Tirra Leather sandalen
- Kleur: Honey Brown
- Speciaal ontworpen voor dames
- Comfortabele pasvorm met lage schachthoogte
- Hoogwaardig leer aan de buitenkant voor duurzaamheid
- Voering van textiel houdt je voeten fris en comfortabel
- Rubberen zool biedt grip en stabiliteit
- Makkelijk te combineren Honey Brown kleur
- Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand met Teva
Zet vandaag nog de stap naar een stijlvolle en duurzame zomer, en draag bij aan een betere wereld met Teva. Let's #WalkWithTeva!