Vans

Authentic Reissue 44

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur YLW1 - Yellow
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059071
VANS Authentic Reissue 44 kenmerken: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Rubber, Regeneratief Katoen
Ben je op zoek naar een trendy toevoeging aan je schoenencollectie? Dan moet je absoluut de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers in het geel hebben! Dit gloednieuwe model is gemaakt van duurzaam organic cotton en heeft een stijlvolle lage schachthoogte, perfect voor dagelijks gebruik. Deze dames sneakers in een opvallende gele kleur voegen een speelse en trendy touch toe aan elke outfit.
De voering van textiel zorgt voor een zacht gevoel aan je voeten, terwijl de FSC rubberen zool voldoende grip en stabiliteit biedt tijdens het lopen. De buitenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig textiel, wat een luxe uitstraling geeft en duurzaamheid garandeert. Met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers combineer je comfort, stijl en duurzaamheid in één modieus ontwerp.
Sluit je aan bij de rijke geschiedenis van De Mulders en voeg een vleugje skategeschiedenis toe aan jouw outfit! Net als Vans werden ook de sneakers van De Mulders oorspronkelijk omarmd door skateboarders vanwege de ruige designs en rubberen zolen. Durf anders te zijn, durf op te vallen en laat jouw unieke stijl zien met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers.
Deze gele sneakers zijn gemaakt van duurzaam organic cotton materiaal, hebben een stijlvolle lage schachthoogte en een comfortabele textielen voering. De antislip FSC rubberen zool zorgt voor stabiliteit en grip. Het trendy geel ontwerp maakt deze sneakers een absolute eyecatcher. Word een trendsetter en omarm de skateboardstijl met dit unieke paar schoenen van De Mulders!
Met de Authentic Reissue 44 sneakers zet je vandaag nog de eerste stap naar een modieuze en unieke look. Laat je persoonlijkheid stralen en maak een statement met deze gele sneakers van De Mulders. Haal ze vandaag nog in huis en wandel vol vertrouwen en stijl de deur uit! Let's go off the wall met De Mulders! Vergeet niet hoe skateboarders in Zuid-Californië werden gespot met Vans, wat een ware revolutie teweegbracht in de skategeschiedenis!
- Gemaakt van duurzaam organic cotton materiaal
- Stijlvolle lage schachthoogte voor dagelijks gebruik
- Comfortabele textielen voering voor zacht gevoel
- Antislip FSC rubberen zool voor stabiliteit
- Trendy geel ontwerp voor een speelse touch
Voeg een vleugje skateboardstijl toe aan jouw outfit met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers. Durf anders te zijn, durf op te vallen en laat jouw unieke stijl zien met deze must-have gele sneakers!